reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewuszki, ja dopiero wróciłam do domu. Ale powiem Wam, że serio, miałam stan przedzawałowy w tym aucie jak czytałam wyniki. Potem cała drogę do domu jechałam i ryczałam ❤️. Wiem, że każda to pisze, ale ja naprawdę nie mogę w to uwierzyć❤️. Oglądałam te wyniki z każdej strony. Nazwisko sprawdzałam, datę, PESEL - czy to napewno są moje. Kuwa, i są moje❤️. Obiecałam sobie się trochę cieszyć, bo żyję w ogromnym stresie od samej stymulacji, bo to jest moja ostatnia próba...
Baba kazała przyjechac na wizytę za dwa tygodnie. Pęcherzyk będzie chyba szybciej ale nie wiem czy w moim stanie psychicznym dam radę jechać...
Wiem co @Natsnats przeżywała w związku ze spłaszczonym pęcherzykiem i okazało się że miała tylko niepotrzebny stres.
No nic, na razie jestem chyba w ciunży 😅. Ja pierdziulę, ale to brzmi 😍
Super. Należy Ci się.
Jest sukces, pozwól sobie na chwilę radości;)
Dbaj teraz o siebie ;)
Oby te dwa tygodnie szybko zleciały. A wyniki proga masz ?

No tak mi lekarka dziś napisała [emoji1745]. Ja się nie znam[emoji1745]
Dziś mam 14dpt i już nie kazała robić bety
I nie będziesz robić bety?
Ja bym oszalała [emoji3061]
pomiędzy betami byłam jak narkoman na głodzie [emoji23]
Zrobiłam ich aż 8 [emoji23] ostatnia jak była 48tys [emoji16]

No tak mi lekarka dziś napisała 🤷. Ja się nie znam🤷
Dziś mam 14dpt i już nie kazała robić bety
Super!!! I tak już zostanie, mała Fredka aż jakoś do marca 😀 Lekarka ma rację, oszczędź sobie stresu ze sprawdzaniem bety bo to można na zawał zejść :p Jak Ci się uda to morfo chociaż zrób po następnym accofilu ;) Buzka!!!!

reklama
Kuwa, też bierzesz jakieś narkotyki, he 😂. Daj trochę na rozluźnienie 😜
Jeszcze dużo może się wydarzyć... Trochę się złych rzeczy naogladalam na naszym forum...
Hahaha normalnie 😁 a jak bym inaczej mogła wytrzymać w tym chorym świecie ...🙈 Codziennie po pół dawki. Dziś już chyba przesadziłam i wzięłam cała 🙈 kurde no lat już trochę mam więc skleroza się włączyła 🤭🤣🤣🤣🤣🤣🙈 wiesz podzieliła bym się z chęcią , ciężarnym się nie odmawia bo mnie ponoć szczury zjedzą ( tak powiadają najstarsi górale)😱😱😱😱🙈 ale ten jeden raz musisz mi wybaczyć bo się nie podzielę 😁 za dobry materiał mam 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 Dilera muszę zmienić bo coś na mnie źle działa ten 🙈 a tak na poważnie to nie patrz na przypadki innych , każda ciąża jest inna każdy organizm jest inny . Będzie dobrze ❤️ musi , należy Ci się w końcu ❤️❤️❤️❤️❤️ za 8 miesięcy będziesz nam wysyłać zdjęcia i mówić kuźwa spać nie mogę bo mnie mały bobo wola cała noc 😁 i chwalić się karoca 😍😍😍 Ja wiem że jesteś ostrożna , że się Boisz ale ja wiem że będzie dobrze ( dziś mój pies nawet przemówił ludzikim głosem i to powiedział 😁) ja pierdziele nie no ja jestem nienormalna 🤦 aż boje się co będzie dalej ... Ale wiem jedno będziesz najlepszą mama dla swojego maleństwa , albo dwóch 😍😍😍😍❤️

Do góry