Nie byłaś dziwna . Mnie po prostu ta ostatnia stymulacja bardzo wymęczyła psychicznie i dodatkowo świadomość że to ostatnia próba napędzała stresTo ja chyba byłam dziwna, że tak latałam jak głupia [emoji1745]
A więc czekamy razem, ja za dwa tygodnie tez wizyta [emoji4]
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Schlebiasz miRuda, ty jesteś naprawdę czarownica
Dopiero doczytuj3 bo po leki musieliśmy jechać. Bo dziś ostatnie dwie tabletki proga wzięłam i zapasy się skończyły
Jak coś Ci jeszcze wywróżyć to daj znać
Jak już się oferujesz to pragnę tylko usłyszeć serceSchlebiasz mi
Jak coś Ci jeszcze wywróżyć to daj znać
annemarie
Mialas dwa podane? Jedno bedzie na bank. Aj nowJak już się oferujesz to pragnę tylko usłyszeć serce
Ruda08
Niech tak nie pyskują bo na L4 ciężarówkowe pójdzieszNie będę robić. Przecież mówię że nie chcę już tego przeżywać. No taka dziwna jestem. A zresztą i tak już mam problem w pracy że tak często wychodzę
Oka, obiecaneMialas dwa podane? Jedno bedzie na bank. Aj now
Ruda08
Mówis masJak już się oferujesz to pragnę tylko usłyszeć serce
annemarie
Jasne❤Oka, obiecane
Jeszcze muszę dwa tygodnie wytrwać . Potem jak będzie dobrze to będę srac tęczą, obiecuję
Trzymam Cię za słowo będziesz musiała mi to nagrać
reklama
Wpadaj częściejDziękuję. Zdrowi choć przy tych upałach zastanawiam się czy mi na łeb nie siadło córcia nam rosnie, zaraz skończy 9mcy. Nie wiem kiedy to zleciało.. mąż raz tu raz tam z przewagą na tu przez tą pandemię. Inaczej. Jak już jest praca to jedzie na dluuugo jak wraca to też na dluuugo. Jest ciężko momentami ale daje rade. Chyba. Zosia samosia jestembaardzoooo mało tu zaglądam, ale mam kontakt z super laskami, które mi doniosły o Waszym szczęściu ciągle trzymam kciuki za wszystkie, nawet za te, których nie znam. Powodzenia będziesz gruba
Podziel się: