Mimi94
Fanka BB :)
InvimedA gdzie w Poznaniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
InvimedA gdzie w Poznaniu?
Mimi94 ja wiem ze koszta ale moim zdaniem dobrze robią ze przenoszą transfer. Wiesz jak mnie nadupcaja jajniki po punkcji? Jakby jutro mieli mi robić transfer to bym uciekła. Dopiero dziś mnie przestały bolec na tyle ze posprzątałam chatę bo tak to serio masakra. Ciesz się lepiej ze pięknie rosną pecherzyki, ze hormony w normie. Będzie dobrze mała. Podejdziemy razem za miesiąc czy dwa i będziemy miały swoje małe pociechy. Ty pierwszy raz prawda? Ja pierwszy.
Ehhh a ja za wszystko płaciłam i nadal place. Nawet USG piersi mi odnawiają zrobienie na NFZ, bo.... jestem za młoda [emoji23]
Rozumiem, że to kosztuje, ale pomyśl o nas, którzy nie mieli dofinansowania.
Nie mam pojęcia ... Jeszcze nie wiem co lekarz ma do powiedzenia na ten temat ... Jeszcze pół godziny i się wszystkiego dowiem ...No nie ma, jedynie zwiększa szanse... niebawem będę rozmawiać z embrologiem na temat badań pgs bo mam kilka pytań, wątpliwości...a Ty kiedy podchodzisz do kolejnego transferu?
To nieprawdopodobniej bedziemy miec podobny termin transferuTak, pierwszy. Jestem w tym nowa i mega się stresuję tym wszystkim. Myślę, że transfer będę miała ok 18-20 lipca. Będzie kwietniowy Jan Kazimierz albo Felicja [emoji3590][emoji3590][emoji3590]jesteś na zwolnieniu? Ja będę ją prosić, żeby po punkcji dała mi tydzień
Będzie z kim porównać objawy[emoji23][emoji23][emoji23]To nieprawdopodobniej bedziemy miec podobny termin transferu
Hahaha dokladnieBędzie z kim porównać objawy[emoji23][emoji23][emoji23]
A po co chcesz badać estradiol po transferze? Osobiście nie widzę sensu chyba, że czegoś nie wiemDziewczyny powiedzcie mi czy 3 dni po transferze warto badać estradiol czy nie ma potrzeby ??? Jutro idę badać też progesteron dla tego mogłabym zbadać też estradiol ile powinien wynosić estradiol po transferze ??