Coffe18
Fanka BB :)
Kochana przede wszystkim spokój .A pyl tu ktos kto mial niski progesteron zaraz pi transferze i zarodek się zagniezdzil. Niby podaje zastrzyki ale boję się że przez niski progesteron stracę zarodek
Estradiolu się nie bada . Szczerze to mi nie kazali nawet progesteronu badać - ale nie powiem zostałam obstawiona ładna dawką progesteronu , byc może dlatego .
Zarodek jeśli jest silny i zdrowy poradzi sobie . Uwierz mi natura wie co robi . Badanie progesteronu tez jest średnio miarodajne bo we krwi nie wykryjesz wszystkiego. Jak się kropuś zaimplantował to sam organizm również produkuje progesteron .
super jest się skonsultować z innymi , dopytać czy poradzić - ale opierać się na tym ze inne dziewczyny to biorą czy tamto , w takiej ilości czy innej dla mnie jest błędne . Lekarz wystawia i dobiera leki na podstawie indywidualnego pacjenta branie czegoś dodatkowego bo ktoś miał czy odstawienie leków bez wiedzy lekarza może się niezupełnie dobrze skończyć .
W razie Twoich wątpliwości skontaktuj się z lekarzem , powinien byc do Twojej dyspozycji - biorą naprawdę od nas dużą kasę i od tego są zeby rozwiać nasze wątpliwości . Nie panikuj . Bądź dobrej myśli będzie dobrze