reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Duzo ci to nie powie,bo Beta w 6 dpt byla pomieszana z Ovitrelle, powinnas ja powtorzyc za 48 h.Wtedy to 48mlU /ml co najmniej o 66 % zwiekszyc.To minimum.Ale najwazniejsze jest to rosnie,czyli jestes w ciazy😊😊😊😊
Takk wiem wiem, dotarło to do mnie 😃 w poniedziałek muszę iść tak czy siak bo muszę napisać maila do kliniki z wynikiem

Cudownie, gratuluję [emoji323] oby tak dalej [emoji3590]
Dzięki!!!! Pomogły [emoji1696]
beta - 10dpt = 276
Miałam bardzo ciężką noc, nie spałam tak baaaardzo bolał mnie brzuch, byłam pewna, że już po wszystkim. Dzisiaj odstawiam leki i mam nadzieję, że reszta nowej przygody będzie mniej bolesna [emoji569]

Bardzo Wam dziękuję za dotychczasowe wsparcie [emoji173] Jesteście wspaniałe!!!

Pozwolę sobie jeszcze Was trochę pomęczyć [emoji6]

Dziewczyny mam wyniki z dzisiaj
Beta w ciagu 2 dni wzrosła z 27,6 na 83,3 więc ładnie (dzisiaj 11 dpt)
Ale Progesteron z 35 spadł na 25. Zastanawiam się czy coś nie zwiększyć- zauważyłam ze cyclogest mi wycieka bardzo, luteine podjezykowa biore 3 x po 2 tabl ale zwieksze na 3 x 3. Zastanawiam się czy prolutex nie brać 2 x dz (biorę 1 zastrzyk). Czy któraś bierze prolutex 2 x dz? Dopiero w pon mogę się skontaktpwać z dr L😫

reklama
Dziewczyny mam wyniki z dzisiaj
Beta w ciagu 2 dni wzrosła z 27,6 na 83,3 więc ładnie (dzisiaj 11 dpt)
Ale Progesteron z 35 spadł na 25. Zastanawiam się czy coś nie zwiększyć- zauważyłam ze cyclogest mi wycieka bardzo, luteine podjezykowa biore 3 x po 2 tabl ale zwieksze na 3 x 3. Zastanawiam się czy prolutex nie brać 2 x dz (biorę 1 zastrzyk). Czy któraś bierze prolutex 2 x dz? Dopiero w pon mogę się skontaktpwać z dr L😫
Piękny przyrost! Zwiększylabym proga na pewno ❤️

Do góry