reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No tak, tylko co zwiekszyc. Chyba najlepiej zastrzyki (chociaz najdrozsze), cyclogest wyplywa bo czuje i w trakcie zalatwiania sie tez widze sporo, luteina podjezykowa slabo sie u mnie zawsze wchlaniala🤷‍♀️
Kochana a jak stosujesz cyclogest ?
ja biorę 3razy na dzień . Nawet jak wsadzam głęboko paluszkiem zawsze coś wyleci . Dopytywałam o to lekarza i twierdzi ze to co ma się wchłonąć się wchłania . Wiesz jak robie ? Budzę się przed 6 idę siku wsadzam i idę do łóżka. Wstaje po 8 - (przy leżeniu nic nie wpływa ). Kolejnego czopka wsadzam po obiadku i cyk godzinka leżakowania 😉. Noi na sam wieczór ok 22 i wszystko zostaje w srodeczku . Wiadomo ze będzie wyciekać troszkę przy sikaniu ale to naprawdę bardzo dobry lek 💪 i ma naprawdę ogromna dawkę progesteronu po 400g .
Nie masz możliwości skonsultowania tego z klinika ? Ja bym się bała robić cokolwiek na własną rękę . ale to już kwesta indywidualna .
@fredka84 Ty tez jesteś na cyclogest z tego co pamietam 😉. Wycieka Ci Bardzo? Jak się tym lekiem odnajdujesz ?
noi durna Cię posłuchałam i wąchałam czopka przed wsadzeniem do Jadźki 🤣 ahahah

ja biorę 3razy na dzień . Nawet jak wsadzam głęboko paluszkiem zawsze coś wyleci . Dopytywałam o to lekarza i twierdzi ze to co ma się wchłonąć się wchłania . Wiesz jak robie ? Budzę się przed 6 idę siku wsadzam i idę do łóżka. Wstaje po 8 - (przy leżeniu nic nie wpływa ). Kolejnego czopka wsadzam po obiadku i cyk godzinka leżakowania 😉. Noi na sam wieczór ok 22 i wszystko zostaje w srodeczku . Wiadomo ze będzie wyciekać troszkę przy sikaniu ale to naprawdę bardzo dobry lek 💪 i ma naprawdę ogromna dawkę progesteronu po 400g .
Nie masz możliwości skonsultowania tego z klinika ? Ja bym się bała robić cokolwiek na własną rękę . ale to już kwesta indywidualna .
@fredka84 Ty tez jesteś na cyclogest z tego co pamietam 😉. Wycieka Ci Bardzo? Jak się tym lekiem odnajdujesz ?
No ja biore cyclogest i się kładę i dosłownie czuję w ciągu godziny jak wypływa mimo, że leżę🤨 ja generalnie słabo toleruję te dopochwowe cuda. Mam w domu duphaston i progesteron besins i chyba dołożę ten progesteron doustnie. Te podjęzykowe luteiny to słaba sprawa. Mam niedomogę lutealną i od kilku lat biorę progesteron w drugiej fazie cyklu i jak badałam prog na luteinie podjezykowej to byl zawsze niski

Ja też mam cyclogest, sporo go wychodzi mimo że wkładam go do Jadźki głęboko 🤣 bez względu czy leżę czy chodzę, ale nie przejmuje się tym bo tak jak pisałaś to co ma się wchlonac to się wchłania 😉

reklama
Do góry