reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, nie wiem co robić... Czuję ten pęcherz albo mam psychicznie nawkręcane... Co jeśli zapaleniem przekreślam swoje szanse? I tak mizerne? Może chociaż badanie moczu na szybko zrobić jutro i skonsultować z lekarzem..?
Gosia w aptrce mozesz sobie kupic takie paski do badania moczu

Np takie , bedziesz juz miala troche rozeznania w temacie.

reklama
Dziewczyny, nie wiem co robić... Czuję ten pęcherz albo mam psychicznie nawkręcane... Co jeśli zapaleniem przekreślam swoje szanse? I tak mizerne? Może chociaż badanie moczu na szybko zrobić jutro i skonsultować z lekarzem..?
Zrób badanie ogólne moczu. Na cito wynik będzie za godzinę lub dwie. Wystarczy aby sprawdzić na szybko co się dzieje.

Mysle, że to dobry pomysł, zrób badanie i skonsultuj z lekarzem.

Nie wiem czy oglądałyście czy nie, ale jeśli nie to obejzyjcie proszę film "Odważ się marzyć" ... Właśnie skończyłam oglądac i stwierdziłam jednogłośnie że moje marzenie się w końcu spełni, będę najszczęśliwsza osoba na świecie, będę mama, będę najlepsza mama dla mojego maleństwa. ❤️ Niby zwykły film a jak wiele jest w nim pokazane... Jeśli czegoś bardzo pragniesz zacznij wierzyć, uwierz ze to się spełni a spełni się napewno ❤️ @Gonia0605 @fredka84 z calego serca trzymam za was kciuki ✊✊✊✊ tylko proszę wy też uwierzcie ze niedługo będziecie mamami i będziecie teraz przez 9 miesięcy tyć ✊✊✊✊❤️ @mala_Mi 80 @Wesoła_Aga wam też się uda, tylko w to uwierzcie ❤️ każdej z nas się uda, wiecie co... Cos w tym jest, naprawdę.... Przy pierwszym transferze byłam pewna ze sie uda... Jak szłam na l4 w pracy to mówiłam ze wrócę za 2 lata bo w ciąży jestem ... ( było to w dniu transferu) i 9 dni później okazało. Się że jestem... W między czasie pomyślałam że to nie może się stać, no jak ja mogę być w ciąży.... Przecież nigdy mi się nic nie udaje, nigdy nie było tak. Jak bym tego chciała, całe życie pod górkę i co skończyło się jak się skończyło.... Następne transfery to był strach czy się uda, czy nie powtórzy się to samo.... I też kończyło się jak się kończyło... Teraz wiem że się uda... Tak będzie i za jakiś czas pokaże wam cudowne zdjęcie testu z dwoma tłustymi kreskami ❤️ ale pierw chce wasze zobaczyć 🤪😘😘😘😘❤️ ah..
Musiałam wam to napisać w środku nocy... Czasami nie wystarczy terapia, czasami wystarczy jeden zwykły wzruszający film aby Twoje życie zmieniło się całkowicie, aby twoje myślenie się skończyło. Aby Twoje marzenie się spelnilo.... Ja moje właśnie zmieniałam. Jeśli nie wierzysz ze twoje życie, myślenie może się zmienić... Obejrzyj ten film❤️

Myślę że jak będziesz miała w jednej tabletce 200gm to spokojnie możesz brać 4 szt. Wtedy dawka bedzie wynosiła 800mg. Ja teraz biorę dawkę 1000 mg + od razu Prolutex.
Trzymam kciuki!!! Za dzisiaj niech będą bliźniaki :-) albo odrazu trojaczki tak na zapas jakby Ci się więcej maluchów zachciało....

reklama
Do góry