Ja wyhodowałam 12 jajeczek przy pierwszej stymulacji na krótkim protokoleIle jajeczek wyhodowałyście na pierwszej stymulacji do In vitro?
reklama
Wszystko zależy od amh, od tego jak zareagujesz na leki, itd. Nie stresuj się, bądź dobrej myśli !To widzę rozpiętość jest ładna... Od 0 do 30...ciekawe jak to będzie u mnie...
Trzymamy mocno! Będzie dobrze !@fredka84 trzymam za Cb
AgnieszkaEM
Początkująca w BB
U mnie 8 pobrano. 7 sie nadawalo. 6 sie zaplodnilo. A 4 dozyly do momentu zamrożenia. Więc w sumie na transfery poszly 4.Ile jajeczek wyhodowałyście na pierwszej stymulacji do In vitro?
G
gość2502
Gość
@Agata32! @Justi92
@miętowa25 i Fredzia, dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki i życzę powodzenia z całego serducha
@miętowa25 i Fredzia, dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki i życzę powodzenia z całego serducha
AgnieszkaEM
Początkująca w BB
Dziękuję. Test wyszedl negatywny. Na szczęście. O 21 przyjęli mnie na oddzial. To brat dwa razy juz obrócil do Wrocławia żeby mi pizame itd przywieźć powiem Wam że leżę sobie i dalej nic nie wiem. Wczoraj jeszcze pobrali mi krew. Dzisiaj znowu. A Pani Doktor rano że jeszcze mi nie może potwierdzic poronienia. To Jej mówię że wczoraj lekarz robil na IP usg i twierdzi że nie widzi żadnego pęcherzyka. No i czekam aż mi cos powiedzą. Dopoki nie potwierdza poronienia to mi żadnych leków na Rh- nie podadzą. Leżę odpoczywam nadal krwawie i dalej nic nie wiem.Też tak miałam na USG była plamka i nic więcej może jednak jeszcze coś się zmieni kochana a z tym testem to też jazda współczuję
PsychoPatka91
Fanka BB :)
Kurczaki!! I ta niepewność... Trzymaj się Kobietko!Dziękuję. Test wyszedl negatywny. Na szczęście. O 21 przyjęli mnie na oddzial. To brat dwa razy juz obrócil do Wrocławia żeby mi pizame itd przywieźć powiem Wam że leżę sobie i dalej nic nie wiem. Wczoraj jeszcze pobrali mi krew. Dzisiaj znowu. A Pani Doktor rano że jeszcze mi nie może potwierdzic poronienia. To Jej mówię że wczoraj lekarz robil na IP usg i twierdzi że nie widzi żadnego pęcherzyka. No i czekam aż mi cos powiedzą. Dopoki nie potwierdza poronienia to mi żadnych leków na Rh- nie podadzą. Leżę odpoczywam nadal krwawie i dalej nic nie wiem.
Jest tylko jedna dziewczyna. Coś tam sobie pitolimy. Mam tu gnić do 12-tejA sama w tym apartamencie rezydujesz
reklama
AgnieszkaEM
Początkująca w BB
Szybko minie powodzenia!Jest tylko jedna dziewczyna. Coś tam sobie pitolimy. Mam tu gnić do 12-tej
Podziel się: