reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Laski żeby bete wyebało poza skale! 😋😘 im bliżej do mojego transferu tym bardziej przeżywam Wasze bety... chyba jestem niepoważna 🤣✌❤
Bo jak widać, ze to działa to aż się chce i to znaczy, ze ja tez mam szanse na dziecko:-) a poza tym tworzy się tutaj z czasem mała społeczność ;-) i po koleżeńsku czy z ciekawości człowiek nawet zagłada - jak ja. A kiedy twój transfer?

reklama
Boziu z jednej strony czuję że to mogło się udać ,a z drugiej strony czuję że znów się nie udało 😔😔😔 miałam dziś robić test i lecieć na betę ale się boje ... Tak bardzo że aż mnie paraliżuje .... Jeszcze parę dni wytrwam ... Mam nadzieję ... Jeszcze chwilę mogę przynajmniej pomyśleć że jestem w ciąży
Nie mów ze nie poszłaś na Betę 🙈. Strach będzie towarzyszył Ci już do końca życia . Najpierw żeby stymulacja się udała , komórki zapłodnily się prawidłowo , żeby transfer się udał , aby Beta wyszla i potem prawidłowo rosła … żeby było serduszko i tak już pozostało na 9 miesięcy . Potem dalej strach czy dziecku nic się nie stanie , czy prawidłowo się rozwija , czy dobrze o nie dbasz itd . Cały ten czas będzie owiany lekiem strachem i niepokojem - ale nie możesz na to pozwolić żeby strach zawładnął cała Tobą i tymi pięknymi emocjami które są przed nami ! Odwagi dziewczyno ❤️ Kciuki jak zwykle zaciśnięte ✊🏻✊🏻✊🏻

Bo jak widać, ze to działa to aż się chce i to znaczy, ze ja tez mam szanse na dziecko:-) a poza tym tworzy się tutaj z czasem mała społeczność ;-) i po koleżeńsku czy z ciekawości człowiek nawet zagłada - jak ja. A kiedy twój transfer?
No to całe in vitro to coś niesamowitego naprawdę 😊 z resztą nikt nas nie zrozumie jak my wszystkie, które musimy to przechodzić- niestety tak to jest, że jak na własnej skórze nie odczujesz to choćby skały srały nie zrozumiesz drugiej osoby.

Na 4 czerwca wstępnie mówił ale zobaczymy w piątek jak wszystko wygląda w sensie hormony, biocenoza i endometrium. O endo sie trochę martwię bo chociaż co 12 h wkładam tą tabletkę i leżę żeby nie wypadło 😅 to i tak krew jeszcze leci więc na bank nie wszystko się wchłania :( ale słucham sie lekarza a on wiedział, że mam krwawienie...

Boziu z jednej strony czuję że to mogło się udać ,a z drugiej strony czuję że znów się nie udało 😔😔😔 miałam dziś robić test i lecieć na betę ale się boje ... Tak bardzo że aż mnie paraliżuje .... Jeszcze parę dni wytrwam ... Mam nadzieję ... Jeszcze chwilę mogę przynajmniej pomyśleć że jestem w ciąży

Będzie dobrze tym razem ✊✊✊😘

Nie mów ze nie poszłaś na Betę 🙈. Strach będzie towarzyszył Ci już do końca życia . Najpierw żeby stymulacja się udała , komórki zapłodnily się prawidłowo , żeby transfer się udał , aby Beta wyszla i potem prawidłowo rosła … żeby było serduszko i tak już pozostało na 9 miesięcy . Potem dalej strach czy dziecku nic się nie stanie , czy prawidłowo się rozwija , czy dobrze o nie dbasz itd . Cały ten czas będzie owiany lekiem strachem i niepokojem - ale nie możesz na to pozwolić żeby strach zawładnął cała Tobą i tymi pięknymi emocjami które są przed nami ! Odwagi dziewczyno ❤️ Kciuki jak zwykle zaciśnięte ✊🏻✊🏻✊🏻
Nie poszlam 🙈 jutro może zrobię test i pójdę na betę .jak nie to w środę już na pewno

reklama
Do góry