reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Laski żeby bete wyebało poza skale! 😋😘 im bliżej do mojego transferu tym bardziej przeżywam Wasze bety... chyba jestem niepoważna 🤣✌❤
Bo jak widać, ze to działa to aż się chce i to znaczy, ze ja tez mam szanse na dziecko:-) a poza tym tworzy się tutaj z czasem mała społeczność ;-) i po koleżeńsku czy z ciekawości człowiek nawet zagłada - jak ja. A kiedy twój transfer?

reklama
Boziu z jednej strony czuję że to mogło się udać ,a z drugiej strony czuję że znów się nie udało 😔😔😔 miałam dziś robić test i lecieć na betę ale się boje ... Tak bardzo że aż mnie paraliżuje .... Jeszcze parę dni wytrwam ... Mam nadzieję ... Jeszcze chwilę mogę przynajmniej pomyśleć że jestem w ciąży
Nie mów ze nie poszłaś na Betę 🙈. Strach będzie towarzyszył Ci już do końca życia . Najpierw żeby stymulacja się udała , komórki zapłodnily się prawidłowo , żeby transfer się udał , aby Beta wyszla i potem prawidłowo rosła … żeby było serduszko i tak już pozostało na 9 miesięcy . Potem dalej strach czy dziecku nic się nie stanie , czy prawidłowo się rozwija , czy dobrze o nie dbasz itd . Cały ten czas będzie owiany lekiem strachem i niepokojem - ale nie możesz na to pozwolić żeby strach zawładnął cała Tobą i tymi pięknymi emocjami które są przed nami ! Odwagi dziewczyno ❤️ Kciuki jak zwykle zaciśnięte ✊🏻✊🏻✊🏻

Bo jak widać, ze to działa to aż się chce i to znaczy, ze ja tez mam szanse na dziecko:-) a poza tym tworzy się tutaj z czasem mała społeczność ;-) i po koleżeńsku czy z ciekawości człowiek nawet zagłada - jak ja. A kiedy twój transfer?
No to całe in vitro to coś niesamowitego naprawdę 😊 z resztą nikt nas nie zrozumie jak my wszystkie, które musimy to przechodzić- niestety tak to jest, że jak na własnej skórze nie odczujesz to choćby skały srały nie zrozumiesz drugiej osoby.

Na 4 czerwca wstępnie mówił ale zobaczymy w piątek jak wszystko wygląda w sensie hormony, biocenoza i endometrium. O endo sie trochę martwię bo chociaż co 12 h wkładam tą tabletkę i leżę żeby nie wypadło 😅 to i tak krew jeszcze leci więc na bank nie wszystko się wchłania :( ale słucham sie lekarza a on wiedział, że mam krwawienie...

Boziu z jednej strony czuję że to mogło się udać ,a z drugiej strony czuję że znów się nie udało 😔😔😔 miałam dziś robić test i lecieć na betę ale się boje ... Tak bardzo że aż mnie paraliżuje .... Jeszcze parę dni wytrwam ... Mam nadzieję ... Jeszcze chwilę mogę przynajmniej pomyśleć że jestem w ciąży

Będzie dobrze tym razem ✊✊✊😘

Nie mów ze nie poszłaś na Betę 🙈. Strach będzie towarzyszył Ci już do końca życia . Najpierw żeby stymulacja się udała , komórki zapłodnily się prawidłowo , żeby transfer się udał , aby Beta wyszla i potem prawidłowo rosła … żeby było serduszko i tak już pozostało na 9 miesięcy . Potem dalej strach czy dziecku nic się nie stanie , czy prawidłowo się rozwija , czy dobrze o nie dbasz itd . Cały ten czas będzie owiany lekiem strachem i niepokojem - ale nie możesz na to pozwolić żeby strach zawładnął cała Tobą i tymi pięknymi emocjami które są przed nami ! Odwagi dziewczyno ❤️ Kciuki jak zwykle zaciśnięte ✊🏻✊🏻✊🏻
Nie poszlam 🙈 jutro może zrobię test i pójdę na betę .jak nie to w środę już na pewno

reklama
Do góry