reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki, pomęczę go na kolejnej wizycie o ten Acard.

W internetach piszą, że przy PAI-1 homo heparyna obowiązkowo ale często też acard 75 do starań, a 150 w ciąży.
Ciekawe czy mi odpowie, bo i tak już mi skomentował, że jestem nadgorliwa:D

U Ciebie chyba rzeczywiście heparyna zapobiegawczo tzn podobno tak się robi, że jak PAI hetero to heparyna krócej.

reklama
Hejka Mamusiu❤️❤️❤️Jak to fajnie, że już masz swoje Malenstwo na świecie 🥰🥰🥰Kolki to paskudztwo. Ale mija. Moi obaj mieli. Oski płakał bardziej, ale od początku dawalam mu probiotyk i czekaliśmy aż minie. 2 miechy trwalo. U Maksia 3,ale wtedy nam było trudniej, bo caly czas mieliśmy do siebie wyrzuty, że nie umiemy go uspokoić jak płacze. Mój mąż czepiał się mnie, że to może coś w mleku, że on tak się męczy. No było wtedy ciężko. A to nie bardzo da się coś zrobić. Niektórym pomagają masaże, innym termofor, nasz maly Oski to najlepiej reagował na chwyt kolkowy i bliskość. Całe dnie i noce przyklejony do mnie i minęło.Za to przydomek "koala" mu zostal nadal.
Dacie radę, tylko właśnie spokój ttrzba próbować zachować. Wtedy jakoś idzie wytrzymać.

Hej kochana ❤️😘 Tak, mam moje małe szczęście przy sobie i jestem najszczęśliwsza mamą na świecie 🥰
Staram się zachować właśnie spokój bo jak widzi ze jestem nerwowa to mam wrażenie ze bardziej płaczę no ale oby minęło szybko 😘😘😘

Dzięki, pomęczę go na kolejnej wizycie o ten Acard.

W internetach piszą, że przy PAI-1 homo heparyna obowiązkowo ale często też acard 75 do starań, a 150 w ciąży.
Ciekawe czy mi odpowie, bo i tak już mi skomentował, że jestem nadgorliwa:D

U Ciebie chyba rzeczywiście heparyna zapobiegawczo tzn podobno tak się robi, że jak PAI hetero to heparyna krócej.
Napisałam rano do docenta P. Wyslalam standardowo Morfologie i miliard pytań [emoji23]
Chyba nie chciało mu się pisać więc zadzwonil właśnie do mnie.
Słysząc że jestem panikara powiedział żebym do 12 tc jeszcze co 5 dni 1/3 ampułki brała [emoji16]
Encorton też jeszcze moge przedłużyć jeśli zapewni mi to komfort psychiczny [emoji2957][emoji12]
Rasowy ćpun że mnie [emoji16]

Ostatnia edycja:
Chyba moj lekarz w to nie wierzy... Pytał o cykl naturalny, ale jakim cudem przy moich rozjazdach z miesiączkami... Po pęcherzykach się nue da, bo mam ich 150 na stałe...

[emoji17] No brak mi słów [emoji26]
Czemu to nie może być prostrze... Ale nie zostawisz tego ostatniego zarodka prawda? Jak nie w tym cyklu to zawalcz o niego w następnym.Przecież nie może być zawsze źle!!! Ściskam Cię mocno [emoji8]
U mnie klapa dziewczyny [emoji22]. Endometrium nie rośnie, progesteron za wysoki, transferu nie będzie.
Wszystko pokazuje że nie mam szans na dziecko, nie wiem po co jeszcze próbuję... [emoji22][emoji22][emoji22]

reklama
U mnie klapa dziewczyny 😢. Endometrium nie rośnie, progesteron za wysoki, transferu nie będzie.
Wszystko pokazuje że nie mam szans na dziecko, nie wiem po co jeszcze próbuję... 😢😢😢
Kuwa Gonia, nie mów tak. Po prostu ten cykl się lekko rozjebal. Spokojnie, spróbujesz w następnym cyklu ❤️. Nie łam się jeszcze ❤️