CudownieBeta 671 powolutku się cieszę bo to już ogromny sukces jak dla mnie
reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Wow super GratulacjeBeta 671 powolutku się cieszę bo to już ogromny sukces jak dla mnie
matyldaewa
Mam wynik - beta HCG - 11 dzień po transferze świeżego 3 dniowego zarodka - wynik to 237.3 - czy to jest prawidłowa beta, jak na ten dzień, czy jest za wysoka?
Piękna ja miałam 282 (4 dniowego) w 11dpt, dziś 13 dpt i 671. GratulacjeMam wynik - beta HCG - 11 dzień po transferze świeżego 3 dniowego zarodka - wynik to 237.3 - czy to jest prawidłowa beta, jak na ten dzień, czy jest za wysoka?
SuperDzisiajszy dzien jest cudownyMam wynik - beta HCG - 11 dzień po transferze świeżego 3 dniowego zarodka - wynik to 237.3 - czy to jest prawidłowa beta, jak na ten dzień, czy jest za wysoka?
matyldaewa
Boję się cieszyć!Piękna ja miałam 282 (4 dniowego) w 11dpt, dziś 13 dpt i 671. Gratulacje
Evela.6
Mysle, że zarodki się rozwijają dlatego nie masz tel. Jakby już nie mieli co trzymać to by Cię poinformowali [emoji110]
hmm Ale jak mamy 2 zarodki to może jakby się już nic nie działo to by zadzwonili? Wiem ze sie dopatruje swiatelka... Przy większej ilości zawsze coś dotrwa do 5 doby statystycznie wiec może czekają bo jest ok ? I jak coś doczeka to zadzwonią wtedy ze i tak coś dotrwalo?
Evela.6
Brzuch mega twardy i wzdęty, okropny ból przy najmniejszym ruchu. Ja nie miala zupełnie apetytu bo z bólu mnie mdliło. Na USG okazało się, że miałam jakiś płyn w brzuchu, jajniki po 11cm i 2 dni leżałam w szpitalu ale tylko kroplówkę mi dawali i przeciwbólowe więc mogłam śmiało przeleżeć to w domu. Odpoczywaj dużo, pij dużo i jedz sporo białkaDziewczyny które miały hiperstymulacje jakie miałyscie objawy? Nigdy wczesniej nie miałam takiego wzdetego podbrzusza boli mnie... nie wiem czy sie u mnie nie zaczęło, zaczynam troszke panikowac juz
Evela.6
[emoji123][emoji3590] Niech rośnie kruszynka!Beta 671 [emoji7][emoji3590][emoji7][emoji3590][emoji7] powolutku się cieszę bo to już ogromny sukces jak dla mnie
reklama
Mam to samo kochanaBoję się cieszyć!
Podziel się: