mala_Mi 80
Fanka BB :)
Apap to właśnie paracetamoldzięki wielkie! Pęka głowa caly dzien. Jak apap nie zda egzaminu to biorę paracetamol
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apap to właśnie paracetamoldzięki wielkie! Pęka głowa caly dzien. Jak apap nie zda egzaminu to biorę paracetamol
Noooo. Jak czytałam życzenia, myślę sobie: o ho, każe mi spermuchę wąchaćCzekaj czekaj, @annemarie życzyła ci czegoś do wąchania, to może ty wąchnełaś tak urodzinowo i dlatego tak mało zostało
Trzeba przeprowadzić śledztwo
ja 31 lat i amh 1.24 to dawka 300 x2 na początek... My do in vitro przystępujemy z racji choroby genetycznej męża. Ryzyko 50:50 więc wolimy zbadać. Naturalnie nigdy nie planowaliśmy miec dzieci z tego względu właśnie. Przy okazji okazalo sie w listopadzie ze trzeba sie wziac za fragmentację plemników bo byla 24%, to zbilismy do górnej granicy normy-15%, ale i tak zalecili separację i FAMSI. Generalnie zdrowi według badań które zrobiliśmy tylko ryzyko choroby męża trzeba wyeliminować.Ja mam 33 świeżutkie latka i amh 7 wiec u mnie delikatnie z lekami co by do hiperki nie doszło . Co jest u was problemem ? Mojego Starego żołnierzyki są super , problemem są moje niedrożne jajowody... . Dr jest optymistycznie nastawiona (miałam naturalna ciąże ale niestety w jajowodzie się zatrzymała )a ja im bliżej wszystkiego tym bardziej się boje . My nie badamy
Ooo i się wydało, czyli jednak nie tylko my jesteśmy oblechamiNoooo. Jak czytałam życzenia, myślę sobie: o ho, każe mi spermuchę wąchać
podobno lepsze ale kto to wie... Jak zalecili tak będziemy robić. Choć mam cichą nadzieję że wystarczy pierwsza stymulacjaGadałam o takiej podwójnej stymulacji z moją gin i mówiła że można uzyskać więcej komórek z takiej stymulacji w fazie lutealnej ale czy są lepszej jakości nie mówiła. Zastanawiałam się nad tym bo też mam niskie AMH
racja. Tylko w apapie jest mniej paracetamolu niz samej tabletcr paracetamolu. Nigdy apap mi nie pomógł moge jak cukierka zjeść i nic... Ale cóż trzeba dotrwac zeby moc zobaczyć 2 kreskiApap to właśnie paracetamol
ja mialam, pilam duzo wody, spacerowalam przed snem i staralam sie nie brac tabletek przeciwbolowych, ze 2 razy wzielam nurofen i bylo wszystko ok, ale poprzestalabym na paracetamolu skoro doktor zabronila NLPZCzy przy stymulacji menopurem miala któraś z Was ból głowy? Dr zabroniła brac NLPZ, to co można przeciwbolowego?
Apap też zawiera 500 mg paracetamolu, możesz wziąć 2.racja. Tylko w apapie jest mniej paracetamolu niz samej tabletcr paracetamolu. Nigdy apap mi nie pomógł moge jak cukierka zjeść i nic... Ale cóż trzeba dotrwac zeby moc zobaczyć 2 kreski
Cudowne wieści. Cały czas myślałyśmy tu o Was na forum i trzymałyśmy mocno kciuki za Marysię. Wygląda na to, że najgorsze macie już za sobą.Kochane dawno mnie nie było z wiadomych przyczyn. Mam nadzieje ze nikogo nie urazi mój post. Zaraz zmykam na ciężarówki (chociaż już niestety ciężarówka nie jestem), tak na dobra sprawę to daleko mi było do ciężarówki z moim mini brzuchem.
Nie będę mogła nigdy powiedzieć ze dzień porodu był najszczęśliwszym w moim życiu bo był pełen strachu i żalu ale dzie zdecydowanie jest jeden z najpiękniejszych dni bo nareszcie zabraliśmy Marysię do domku Po dwóch długich i ciężkich miesiącach nasz skarb jest wreszcie z nami !!!
Całe 2,5 kg szczęścia i miłości.
Mi przyszło walczyć o ta ciąże a mojej córeczce od pierwszych chwil przyszło walczyć o życie, ale dziś mogę powiedzieć ze BYŁO WARTO