JestemMama!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To daj znać co Ci powiedział. Ja idę we wtorek na wizytę i też zapytam o te szczepienia. PozdrawiamJeszcze nie gadałam, poczytałam sobie i się zastanawiam. Podpytam się na wizycie lekarza.
To ty będziesz szybciej :-) bo ja idę 6.05 muszę sobie ostatnio pytania do lekarki na kartce zapisywać bo zapominam. Cały czas zapominam...:-( może ja wcale nie jestem taka zorganizowana tylko dobrze dostosowana byłam;-P bo ostatnio truuudno mi się myśli. Cała inteligencje, szyk i styl oddałam dziewczynkom :-)To daj znać co Ci powiedział. Ja idę we wtorek na wizytę i też zapytam o te szczepienia. Pozdrawiam
Hehe ja zalapalam takiego alzhaimera ze nie jesten w stanie przypomniec sobie nazwy roznych przedmiotow i musze mowic ze slyzy to do tego czy tamtego lub pokazac bo inaczej za cholere nie nazweTo ty będziesz szybciej :-) bo ja idę 6.05 muszę sobie ostatnio pytania do lekarki na kartce zapisywać bo zapominam. Cały czas zapominam...:-( może ja wcale nie jestem taka zorganizowana tylko dobrze dostosowana byłam;-P bo ostatnio truuudno mi się myśli. Cała inteligencje, szyk i styl oddałam dziewczynkom :-)
Ta bardzo niskie, ja chorowałam w styczniu i w kwietniu robiłam przeciwciała i mam 340To tak jak ja, po miesiącu wyszło mi 4
Właśnie też się zastanawiam jak się ochronić. A twój lekarz jest za szczepieniem dla Ciebie?
Ja przechodziłam bezobjawowo i też miałam przeciwciała około 4...Ta bardzo niskie, ja chorowałam w styczniu i w kwietniu robiłam przeciwciała i mam 340