Miałaś podane zarodki 3 czy 5 dniowe?Liczę na to że następna próba będzie udana [emoji16][emoji16]
reklama
Evela.6
Fanka BB :)
[emoji174] Bardzo mi przykro.[emoji24][emoji174]Dziękuję za kciuki.
Niestety nic z tego
Evela.6
Ja wierzę, że doktor się Wami dobrze zaopiekuje [emoji3590]
Do Gdyni, bo spodobało mi się podejście lekarki naszej @Evela.6
Proszę, nie namawiajcie mnie na innego lekarza, bo nie mam na to siły i czasu. Dla mnie lekarze w klinikach niepłodności to banda bezdusznych biznesmenów.
Mam dosyć lekarzy facetów, chcę w końcu porozmawiać z kobietą i usłyszeć jej zdanie.
Decyzja zapadła. W poniedziałek się okaże, czy znalazłyśmy nić porozumienia
PelnaNadzieji85
Zaangażowana w BB
Jeszcze się ludze ze może być implantacyjne, co myślicie? Brązowe plamienie to oznaka niskiego progesteronu prawda? Poradźcie coś proszę, nie wiem kiedy go odstawićCześć dziewczyny,
Jestem dziś 11dpt, 5 dniowej blastki, od 6tego dnia testuje sikaczami (w nl nie można tak po prostu pójść na bete trzeba mieć skierowanie) 6 tego dnia nie pokazało nic potem bardzo blada kreseczka pojawiala się ale po czasie, dzis test rano niestety nic, lekarz kazał mi tu testowac dopiero 16dpt ale czuję się jak na okres, dzis rano odrobinę różowej krwi na papierze a potem brązowe plamienie więc chyba nic z tego , czy wy odstawialyscie progesteron od razu jak dostawialyscie okres? Czy brałyście dalej żeby dobry poziom utrzymywał się do następnego transferu?
Ja dopiero odstawilam po negatywnej becie i kontakcie z lekarzem.Sama nic nie robilamJeszcze się ludze ze może być implantacyjne, co myślicie? Brązowe plamienie to oznaka niskiego progesteronu prawda? Poradźcie coś proszę, nie wiem kiedy go odstawić
PotrzebujeCudu
Miałam trzy 5 dniowe zarodki i trzy transferyMiałaś podane zarodki 3 czy 5 dniowe?
PelnaNadzieji85
Zaangażowana w BB
Dziękuję nie mam możliwości zrobienia bety na szybko i do lekarza teraz tez się czeka...Ja dopiero odstawilam po negatywnej becie i kontakcie z lekarzem.Sama nic nie robilam
Ja pierwsze słyszę, żeby się szczepićTa szczepionka obowiązkowa? Któraś z was nie szczepiła?
Tagitagi
Progesteronu nie odstawiaj sama dopiero jak lekarz Ci powie ...musisz czekać cierpliwie wiem że jest ciężko ale nie przeskoczysz niczegoJeszcze się ludze ze może być implantacyjne, co myślicie? Brązowe plamienie to oznaka niskiego progesteronu prawda? Poradźcie coś proszę, nie wiem kiedy go odstawić
Brązowe plamienia też są oznaką niskiego progesteronu masz rację ,ale też są oznaką ciąż biochemicznych ...więc kochana tylko spokój i czekanie ci zostało co się dalej będzie działo zobaczysz
reklama
Musisz to czuć. Jak będziesz miała wątpliwości to będziesz się męczyć a po co to? Ja też o tym myślałam wcześniej ale ja to chciałabym dziecko których rodzice np zginęli w wypadku, nie chciałabym komplikacji. A to nie ma tak łatwo. Więc sobie odpuściłam w ogóle te myśli..także to musisz czuć ty sama. Mąż rozumiem jest za. To o tyle w razie co masz łatwiejNie ...teraz próbuje jeszcze ivf zobaczymy co z tego bedzie ...może ten Acoffil pomoże i heparyna plus biopsja endometrium
ale rozważam różne za i przeciw a mąż jest pierwszy do adopcji ja niestety mam mieszane uczucia dlatego do podjęcia decyzji warto zasięgnąć opinii innych
Podziel się: