reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja od dnia transferu miałam 4 razy tak silna migrenę, że aż wybudzała mnie nocy... A tą sobotę i niedzielę to już całkiem fatalnie... Ale może to wynik stresu nie wiem...
Dosłownie to dziwne ale ja też się czuje źle w tej całej ciąży chociaż to dopiero 25dpt. No inaczej. Nie wiem czy dla wszystkich kobiet to takie trudne i męczące ? Być może każda inaczej to odczuwa i wcale to nic nie znaczy a może organizm nie był gotowy ?

Jak ci odejmowali progesteron? Ile miałaś? Ja jestem w 24dpt i mi wyszedl wynik 12,2 a biorę 3x4 dopochwowo luteinę, 3x4 doustnie oraz 3x1 duphaston. Jeszcze prolutex dziś dostałam receptę.
W dzień transferu 15.09 prog
Godzinę po podaniu prolutex był ponad 60
6dpt 28.6
8 dpt 15.03 - dodali 1 crinone
10 dpt 20
27 dpt - serce progesteron 35 - 1 tabletka utrogestan
30 dpt prog 30 - kolejna tabletka utrogestan
40 dpt progesteron 47 16189435911747101810000018081329.jpg

Dosłownie to dziwne ale ja też się czuje źle w tej całej ciąży chociaż to dopiero 25dpt. No inaczej. Nie wiem czy dla wszystkich kobiet to takie trudne i męczące ? Być może każda inaczej to odczuwa i wcale to nic nie znaczy a może organizm nie był gotowy ?
U mnie był tragiczny ból krzyża coś okropnego

Ja pierdziulę dziewczyny [emoji3590]. Musiałam doczytać wasze cudowne posty w domu na spokojnie, bo w pracy, łezka w oku się kręciła[emoji24][emoji4][emoji12]. I nie jestem na żadnych tabsach, jakby co, więc się tak łatwo nie wzruszam [emoji41]. Jesteście po prostu kochane i dziękuję wam za tak miłe słowa[emoji3590]. Będę was informować jak "czerwona sucz" się pojawi i zacznę działać [emoji3590].
Fredzia Ty wiesz że my Cię kochamy [emoji3590]

A wiesz może jak lekarze patrzą na ciążę biochemiczną? Gdzieś to zapisują? Czy jakby się nie wydarzyło?
Ja mialam teraz biochemiczna, lekarz to na pewno zapisał i na dodatek skierował na dodatkowe badania... I jak on to powoedzial 2 razy ciaza była po 3 transferach więc jest dobrze, teraz pytanie czemu się nie utrzymuje... Dlatego te badania

reklama
W dzień transferu 15.09 prog
Godzinę po podaniu prolutex był ponad 60
6dpt 28.6
8 dpt 15.03 - dodali 1 crinone
10 dpt 20
27 dpt - serce progesteron 35 - 1 tabletka utrogestan
30 dpt prog 30 - kolejna tabletka utrogestan
40 dpt progesteron 47 Zobacz załącznik 1262337
Ok. Dziękuję. Tylko widać Tobie rósł a mi spada. Ciekawe może ten prolutex pomoze. Biorę 2xdziennie. Tzn mam zapisane ale od wczoraj zrobiłam tylko 2.zastrzyki bo mam takie delikatne ciało, że mnie boli tak, że ku*** no nie mogę brzucha dotknąć. Nie wiem jak się jutro rano wkłuję. Crinone pomagał? To w formie żelu?

Do góry