o matko najwazniejsze, ze juz po. gratulacje sredeczne bylas mega dzielna i zrobilas kawal dobrej roboty!!!! zdrowiej kochana i odpoczywajKochana rodziłam dosłownie 2 dni... Ciezko było, ale juz po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko najwazniejsze, ze juz po. gratulacje sredeczne bylas mega dzielna i zrobilas kawal dobrej roboty!!!! zdrowiej kochana i odpoczywajKochana rodziłam dosłownie 2 dni... Ciezko było, ale juz po
Hej dziewczyny, urodzilam wczoraj o 22.36.. Maya 3375g, moje małe cudo
Poród bardzo ciężki ale wazne ze juz jesteśmy razem Dziękuję Wam za wsparcie
Dziękuję akurat jestem na urodzinach siostry. Czekamy do 12 tygodnia żeby powiadomić rodzinę. Chociaz chciałoby się ogłosić od razu swoje szczęście.@izka12 gratulacje, piękna beta
Również brałam menopur w dawce 3*300 i 4* 225Kochane prosze doradzcie. zaczelam stymulacje Menopurem w tym tyg, 4 dawki za mna, naprzemiennie 225 i 150. dzisiaj od rana troche mnie mdli i czuje jajniki. Nie boli ani nic, nie wiem jak to opisac, czasem tez delikatnie zakluje i czuje sie lekko ociezala. to moja pierwsza stymulacja, nie bardzo wiem czego sie spodziewac. skan mam w srode dopiero
Gratulacje ...będzie dzidzia jak malowanaDziękuję akurat jestem na urodzinach siostry. Czekamy do 12 tygodnia żeby powiadomić rodzinę. Chociaz chciałoby się ogłosić od razu swoje szczęście.
Podchodzisz do transferu z torbielą na jajniku? Pytam ponieważ mam podobny problem, na razie jestem na hormonach i czekam trzy miesiące na poprawe sytuacji. Czy lekarz dopuszcza transfer przy torbieli?Endometrium powoli rośnie, dziś 7dc endometrium prawie 6mm. Zwiększyła mi Estrofem. Znów się torbiel na jajniku pokazala[emoji85]w środę kolejna kontrol. Podajemy 1 zarodek 5.1 2 z piątej doby. Steryd doustnie będę przyjmować. Jeśli teraz się nie uda(ale niech się uda!!! [emoji120]) robimy biopsje endometrium i podajemy 2 zarodki z szóstej doby 5.2.2. Także już nawet plan B mamy [emoji6] mogę spać spokojnie[emoji23]
dziekuje za slowa otuchy uspokoilam sie bo myslalam, ze msm za wysokie dawki. jeszcze teoretycznie 8 dni przede mna. dam radeRównież brałam menopur w dawce 3*300 i 4* 225
Więc jeśli chodzi o mnie to normalne że jajniki bolą bo trwa" produkcja" jajeczek a jeżeli chodzi o mdłości to też normalne ...my w naszych staraniach bierzemy tyle leków ze mdłości to normalne jak dla mnie
Więc głowa do góry będzie dobrze