mala_Mi 80
Fanka BB :)
Super beta, będzie z tego piękne dziecięBeta 495- 10 dpt
Trzymam kciuki za prawidłowe przyrosty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super beta, będzie z tego piękne dziecięBeta 495- 10 dpt
Gratuluję!!! Pięknej coruni no i wytrwałości!! Jesteś mega dzielna.. nie wyobrażam sobie tyle czasu rodzic, szacun!!!Hej dziewczyny, urodzilam wczoraj o 22.36.. Maya 3375g, moje małe cudo
Poród bardzo ciężki ale wazne ze juz jesteśmy razem Dziękuję Wam za wsparcie Zobacz załącznik 1261112
Dzięki az się zdziwiłam, że taka wysokaWooooohoooo Same piekne wiadomości dziś wielkie gratulacje
Dziękuję Mam nadzieję, że tych dolegliwości nie będzie za dużo ale się cieszęSuper.Gratuluje.Przygotuj sie na 8 miesiecy ciazowych dolegliwosci az do cudu narodzin
O jejuniu To najśliczniejsza dzidzia jaką ostatnio widziałam wielkie gratulacje i zdrówka dużo
Gratuluję!!! Pięknej coruni no i wytrwałości!! Jesteś mega dzielna.. nie wyobrażam sobie tyle czasu rodzic, szacun!!!
@Mirka30 gratuluję Kochana przecudna istotka, aż łzy mi się pojawiły z radości ma taki widok zdrówka dla was
Ooo gratuluję. Urodziłaś córkę w mojej urodziny. pozdrawiam i ściskamHej dziewczyny, urodzilam wczoraj o 22.36.. Maya 3375g, moje małe cudo
Poród bardzo ciężki ale wazne ze juz jesteśmy razem Dziękuję Wam za wsparcie Zobacz załącznik 1261112