reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiecie jak mi głupio? Tak mi wstyd, wy mnie pocieszalyscie a ja nie potrafię nawet wyników odczytać. To chyba dlatego, że z góry byłam nastawiona na porażkę. Za mało wierzę w to, że mi się może coś udać. Zawsze czułam się gorsza i miałam mniej szczęścia a wszystkie pechy spadały na mnie jak grom z jasnego nieba więc...tak trudno uwierzyć że coś może z tego być [emoji3531]
Nie potrzebnie, nic się nie stało, grunt że ta pomyłka wyszła na plus! :) Rozumiem Cię z tym nastawieniem. Ja niestety też tak mam mimo, że staram się myśleć pozytywnie to i tak mam z tyłu głowy, że i tak się pewnie nie uda i nic z tego nie będzie..

reklama
Halo halo, czy te wyniki biocenozy sie leczy?? 🙄 właśnie weszłam na medipoint i takie coś, ehm stresa mam

Załączniki

• 20210414_200152.jpg
    20210414_200152.jpg
    76,9 KB · Wyświetleń: 89
To naprawdę nie jest wiele. Wit C nie szkodzi. Uwierz. Przeczytaj sobie książkę: Wylecz się Sam. Megadawki witamin. A.W.Saul
Oczywiście, ze szkodzi. Tak jak i wit D w nadmoarze, moze uszkodzic nerki. A w ciąży nerki sa bardzo wazne.
W ciąży nie mozna sobie ot tak przyjmować witamin w dużych dawkach.

Nie znam się tak do końca, ale robilas to badanie zaraz po miesiączce?
No właśnie nieee, dzisiaj w klinice przy podpisaniu dokumentów do procedury, mam 16 dzień cyklu, od 14 dni biorę tabletki anty tak jak zalecił lekarz więc nie wiem ocb. Chyba że to było jakieś obtarcie po seksie może? :/ kurde sama nie wiem... jedyne co przychodzi mi do głowy

reklama
Do góry