reklama
Chyba dlatego ludzie tacy jak my mają pod górkę bo nie wierzą w siebie i pecha przyciągają....? Eh...żeby to wszystko takie łatwe było jak się mówi: "nie przejmuj się", "nie denerwuj", "uwierz w siebie" ....Nie potrzebnie, nic się nie stało, grunt że ta pomyłka wyszła na plus! Rozumiem Cię z tym nastawieniem. Ja niestety też tak mam mimo, że staram się myśleć pozytywnie to i tak mam z tyłu głowy, że i tak się pewnie nie uda i nic z tego nie będzie..
O! Tam coś było o selenie w temacie leczenia niepłodności ale powiem ci, biorę selen od dwóch lat tylko chyba zbyt małe dawki.@Iza35 No i bardzo dobrze, że się pomyliłaś !! Będzie dobrze, dzieciątko zagrzało sobie miejsce i jeszcze nie pora na wyjście ☺
Ps. Ja też lubuje się w witaminkach. A tę książkę przeczytałam
Przynajmniej mnie wszystkie tutaj będziecie pamiętały, że to Ta Wariatka
Ruda08
Fanka BB :)
Bardzo dobre są - selen, cynk, jodO! Tam coś było o selenie w temacie leczenia niepłodności ale powiem ci, biorę selen od dwóch lat tylko chyba zbyt małe dawki.
Przynajmniej mnie wszystkie tutaj będziecie pamiętały, że to Ta Wariatka
oj tam, oj tam każdy ma jaką swoją „historie”
A tak cynk brałam kiedyś ale mnie głowa po nim bolała.Bardzo dobre są - selen, cynk, jod
oj tam, oj tam każdy ma jaką swoją „historie”
Moja historia będzie tragikomiczna
Ruda08
Ooo to ciekaweA tak cynk brałam kiedyś ale mnie głowa po nim bolała.
Moja historia będzie tragikomiczna
Najważniejsze, żeby dobrze się skończyła
klaudiaanita
A chciałabyś pokazać swój wynik? Kurde no to poczekam na wizytę niech się wypowie
Załączniki
reklama
klaudiaanita
GratulacjeLeoś wita na świecie urodził się 13 kwietnia, poród bardzo szybki, mąż zdążył na ostatnie parte
Podziel się: