reklama
Chyba dlatego ludzie tacy jak my mają pod górkę bo nie wierzą w siebie i pecha przyciągają....? Eh...żeby to wszystko takie łatwe było jak się mówi: "nie przejmuj się", "nie denerwuj", "uwierz w siebie" ....Nie potrzebnie, nic się nie stało, grunt że ta pomyłka wyszła na plus!Rozumiem Cię z tym nastawieniem. Ja niestety też tak mam mimo, że staram się myśleć pozytywnie to i tak mam z tyłu głowy, że i tak się pewnie nie uda i nic z tego nie będzie..
O! Tam coś było o selenie w temacie leczenia niepłodności ale powiem ci, biorę selen od dwóch lat tylko chyba zbyt małe dawki.@Iza35 No i bardzo dobrze, że się pomyliłaś !! Będzie dobrze, dzieciątko zagrzało sobie miejsce i jeszcze nie pora na wyjście ☺
Ps. Ja też lubuje się w witaminkach. A tę książkę przeczytałam![]()
Przynajmniej mnie wszystkie tutaj będziecie pamiętały, że to Ta Wariatka

Ruda08
Fanka BB :)
Bardzo dobre są - selen, cynk, jodO! Tam coś było o selenie w temacie leczenia niepłodności ale powiem ci, biorę selen od dwóch lat tylko chyba zbyt małe dawki.
Przynajmniej mnie wszystkie tutaj będziecie pamiętały, że to Ta Wariatka![]()

oj tam, oj tam

A tak cynk brałam kiedyś ale mnie głowa po nim bolała.Bardzo dobre są - selen, cynk, jod
oj tam, oj tamkażdy ma jaką swoją „historie”
![]()
Moja historia będzie tragikomiczna

Ruda08
Ooo to ciekaweA tak cynk brałam kiedyś ale mnie głowa po nim bolała.
Moja historia będzie tragikomiczna![]()

Najważniejsze, żeby dobrze się skończyła

klaudiaanita
A chciałabyś pokazać swój wynik? Kurde no to poczekam na wizytę niech się wypowie![]()
Załączniki
reklama
klaudiaanita
GratulacjeLeoś wita na świecieurodził się 13 kwietnia, poród bardzo szybki, mąż zdążył na ostatnie parte
![]()

Podziel się: