reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja juz na drugim usg poprosilam czyli w 2 miesiacu.Ale ja czulam sie fatalnie i mam specyficzna prace.Nie zaluje😄

ja poszłam na zwolnienie od początku ciąży, ponieważ w mojej pracy kobiety w ciąży nie powinny pracować jest za duży hałas . miałam też poczatek ciąży ciężki bo krwiak 2tygodnie plackiem leżałam ale zagoił się . w 2 miesiącu zaczełam wymiotować i tu był dramat . nic nie pomagało tabletki , herbatki majerankowa, imbirowa . teraz pomaga 1 puszka pepsi rano przed sniadaniem i wtedy jem . tez nie załuje ze poszłam tak szybko.

reklama
Bardzo dziękuję. Wiem właśnie że takie rzeczy się zdarzają, ale nie wiem jak wygląda faktycznie zwykle plamienie a kiedy juz może być źle, więc jak zobaczyłam krew to po prostu się zdolowalam. Nic nie dzwigalam nie ruszałam się jakoś ostro dziś a tu nagle taka przykra niespodzianka
Może spróbuj przyspieszyć wizytę żebyś była spokojniejsza

W jakim ruchu ? Leze plackiem nadal.. jakoś nie zaufałam tamtemu lekarzowi.. dzień po badaniu w sobotę poleciała że mnie znów żywa krew, ale mało wiec do szpitala nie pędziłam. Teraz już stara krwia się oczyszcza.. Ja nie mogę wrócić jeszcze do normalnego funkcjonowania, to wywołuje stawianie się brzucha a to pękanie krwiaka a jeszcze szew mam wiec nie mogę do skurczy dopuszczać. Nie wiem skąd tamten lekarz się urwał ale jak widać nie każdemu można ufać

odpoczywaj. trzymam kciuki

Miałam dziś rozmowę z doktor. I wiecie co? Zaczynam przygotowania do transferu [emoji85] i to dzis! Jestem w mega szoku i zupełnie się tego nie spodziewałam. Ze względu, że dziś 2 dc bo okres przyszedł sporo za szybko kazała zacząć brać Estrofem i Accard. W środę lecę do PL. W sobotę kontrola. Do transferu dodatkowo jakiś steryd ale to mi wytlumaczy w sobotę. Jak dla mnie to mega szybka akcja i moja głowa jeszcze tego nie ogarnia bo ja zawsze planuje wszystko z dużym wyprzedzeniem a tu taki'spontan'[emoji6] może to jest sposób [emoji6]

trzymam kciuki .

reklama
Miałam dziś rozmowę z doktor. I wiecie co? Zaczynam przygotowania do transferu [emoji85] i to dzis! Jestem w mega szoku i zupełnie się tego nie spodziewałam. Ze względu, że dziś 2 dc bo okres przyszedł sporo za szybko kazała zacząć brać Estrofem i Accard. W środę lecę do PL. W sobotę kontrola. Do transferu dodatkowo jakiś steryd ale to mi wytlumaczy w sobotę. Jak dla mnie to mega szybka akcja i moja głowa jeszcze tego nie ogarnia bo ja zawsze planuje wszystko z dużym wyprzedzeniem a tu taki'spontan'[emoji6] może to jest sposób [emoji6]
Extra, trzymam ✊✊✊

Do góry