JestemMama!
Fanka BB :)
Dziewczyny pytanie czysto teoretyczne... Bo dostałam dziś skierowanie na badania... Jest tam układ krzepnięcia, chemia kliniczna i auto immunologia... Chciała bym podejść do transferu w maju... Dostałam już leki bo lekarz twierdził ze sie wyrobie z badaniami.. Alee jesy jedno ale jak dziś dzwoniłam do diagnostyki to na niektóre wyniki czeka się nawet 15 dni roboczych... Więc jeśli coś wyjdzie nie tak (szczerze to bym chyba ciała żeby coś wyszło nie tak bo w końcu wyszła bu diagnoza i być może ten transfer w maju w końcu by wyszedł..) aleee wyniki ostatnie bym teoretycznie dostała jak już będę miała @, i będę już brała leki do transferu... W zależności od tego czy czyjdzie małpa na czas... Alee jak przyjdzie tak jak powinien i z wyników coś wyjdzie nie tak to się nie wyrobię z wizytą do lekarza... (mam się udać do hematologa) jak coś będzie nie tak i z wynikami zadzwonić do lekarza... Jak myślicie czy żeby go opóźnić troszkę mogę brać progesteron po badaniach... Jutro o 7 jade na krew... Będę błagać kobiety w diagnostyce żeby wyniki przyszły szybciej... Ale nie jesyem pewna czy da to radę szczególnie że jeśli w maju nie podejdę do transferu to i tak od nowa wszystkie badania będę musiała robić... A pokładam olbrzymie nadzieję w tym majowym transferze ( było by tak jak sobie marzyłam... Nosiła bym w brzuchu najpiękniejszy prezent urodzinowy dla męża na urodziny... Bo jeśli dobrze liczę to gdyby się udało to bym miala termin na męża urodziny ) tak wiem ze nie powinnam tak daleko odbiegać w przyszłość, ale naprawdę ta dzisiejsza wizyta dodala mi skrzydeł... Uwierzyłam że w końcu może się udać. Jutro i tak będę dzwonić do lekarza polecanego przez mojego i się rejestrować na wizytę będę (zawsze mogę później zrezygnować... A później może nie być terminów ) czy się nie przejmować i odpuścić w razie W ten maj? Jak myślicie???