reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Gonia0605 a u Ciebie? Kiedy mam kciuki zsciskac? W tym cyklu?
@nieagatka ty miałaś torbie na jajnikach? Wczoraj nie spałam w nocy prawie wcale, odczuwałam ból , jakbym miała dwie mandarynki po bokach. Jeśli dziś nie przejdzie to muszę jechać na izbę przyjęć. Biorę te tabletki jednoskładnikowe i chyba jest jeszcze gorzej.
Jeszcze znajoma nastraszyła mnie i zamierzam zrobić markery nowotworowe, ale dopiero na początku przyszłego tygodnia.
Miałaś bóle jajników i czułaś ból?

reklama
Dziękuję, tylko że to chyba nie od aplikatora ale rozumiem, że takie rzeczy się zdarzają?
Dziewczyny jeszcze głupie pytanie. Mam naprawdę trudną pracę i dużo nerw, często chodzę mocno zdenerwowana albo zdołowana. Od podania blastki staram się nie denerwować, ale czas już naprawdę się nie da. Myślicie że to może zaszkodzić ? W sensie może dojść do poronienia? Macie jakieś dobre domowe sposoby na nerwy?
Prawdopodobnie zadrapalas sobie nablonek w szyjce,zdarza sie.Wtedy jest takie lekkie rozowe jakby rozwodnione plamienie

Dziewczyny pomóżcie proszę bo zielona jestem.
Przy mrożonym transferze 5 dniowej blastki progesteron włącza się na 5 dni przed? Ale czy pierwszy dzień przyjmowania progesteronu to dzień 0 czy 1 bo różne są informacje w internecie i trochę zgłupiałam 🥴
Mam mieć transfer w piątek o 11:30, lekarz kazał zacząć brać proga w poniedziałek rano. Ale nie zapytalam co to znaczy rano, czy o np 5 czy o 10 🤔 Czy kilka godzin ma jakieś znaczenie??
I mam zbadać poziom proga przed suplementacją.
Czy sprawdzałyscie coś jeszcze przed mrożonym transferem na sztucznym cyklu?
Endometrium?

Tylko nie szalej na początek. Po kilka minut i do łóżka. Codziennie wydłużaj sobie czas aktywności.
U nas wszystko od poniedziałku otwierają wiec chyba pójdę poszaleć na miasto 🤭🤭🤪
A tak serio to czuje juz pierwsze oznaki wiotczenia wiec musze się trochę zacząć turlac.. Bo i chyba za 2 tygodnie pracę wznowie bo w UK nie ma zwolnień ciążowych jak w PL ;)

reklama
Do góry