reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Gonia0605 a u Ciebie? Kiedy mam kciuki zsciskac? W tym cyklu?
@nieagatka ty miałaś torbie na jajnikach? Wczoraj nie spałam w nocy prawie wcale, odczuwałam ból , jakbym miała dwie mandarynki po bokach. Jeśli dziś nie przejdzie to muszę jechać na izbę przyjęć. Biorę te tabletki jednoskładnikowe i chyba jest jeszcze gorzej.
Jeszcze znajoma nastraszyła mnie i zamierzam zrobić markery nowotworowe, ale dopiero na początku przyszłego tygodnia.
Miałaś bóle jajników i czułaś ból?

reklama
Dziękuję, tylko że to chyba nie od aplikatora ale rozumiem, że takie rzeczy się zdarzają?
Dziewczyny jeszcze głupie pytanie. Mam naprawdę trudną pracę i dużo nerw, często chodzę mocno zdenerwowana albo zdołowana. Od podania blastki staram się nie denerwować, ale czas już naprawdę się nie da. Myślicie że to może zaszkodzić ? W sensie może dojść do poronienia? Macie jakieś dobre domowe sposoby na nerwy?
Prawdopodobnie zadrapalas sobie nablonek w szyjce,zdarza sie.Wtedy jest takie lekkie rozowe jakby rozwodnione plamienie

Dziewczyny pomóżcie proszę bo zielona jestem.
Przy mrożonym transferze 5 dniowej blastki progesteron włącza się na 5 dni przed? Ale czy pierwszy dzień przyjmowania progesteronu to dzień 0 czy 1 bo różne są informacje w internecie i trochę zgłupiałam 🥴
Mam mieć transfer w piątek o 11:30, lekarz kazał zacząć brać proga w poniedziałek rano. Ale nie zapytalam co to znaczy rano, czy o np 5 czy o 10 🤔 Czy kilka godzin ma jakieś znaczenie??
I mam zbadać poziom proga przed suplementacją.
Czy sprawdzałyscie coś jeszcze przed mrożonym transferem na sztucznym cyklu?
Endometrium?

Tylko nie szalej na początek. Po kilka minut i do łóżka. Codziennie wydłużaj sobie czas aktywności.
U nas wszystko od poniedziałku otwierają wiec chyba pójdę poszaleć na miasto 🤭🤭🤪
A tak serio to czuje juz pierwsze oznaki wiotczenia wiec musze się trochę zacząć turlac.. Bo i chyba za 2 tygodnie pracę wznowie bo w UK nie ma zwolnień ciążowych jak w PL ;)

reklama
Do góry