reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli dobrze myślałam...
tylko ja nie rozumiem lekarza, jak pytałam jakie mam zarodki to Pani powiedziała, że wszystkie mam dobre. Brak mi słów, oszukują ludzi i nic więcej. Dupa blada z tym wszystkim
Blastka to zawsze szansa na ciąże. Idealna czyli 4AA ma 50% szans a taka wczesna sporo mniej. Nie martw się na zapas, były tutaj ciaze z wczesnych blastek.

Miałam się zgłosić na kontrolę po 2 tygodniach od zabiegu trochę przedłużyłam bo umòwiłam sié do przychodni na NFZ, chociaż raz ginekolog za darmo, trzy tygodnie minęły i takie rzeczy mi powychodziły [emoji17][emoji17][emoji17] właśnie czekam na ten okres jak na zbawienie Umówiłam od razu kolejną wizytę na po świętach mam nadzieję że już będę po @
Ginekolog z NFZ może Ci postawić kiepska diagnozę i niepotrzebnie zdenerwować... Endometrium przecież było stymulowane do mocniejszego wzrostu, więc dlatego może być grube...
Wiesz, mi kiedyś facet przy USG z przychodni powiedział że natychmiast muszę usunąć jajniki. To było 6 lat temu... Lepiej iść do kogoś kto ma doświadczenie z in vitro...

Dziewczyny Kochane! Dawno mnie tu nie było ale poczytałam trochę o gratuluje z całego serca tym którym się udało i stałe trzymam kciuki za te które walczą dzielnie i się nie poddają!!!!
JA OFICJALNIE WAM ZGŁASZAM ZE ZWALNIAM BRZUCHOLA - w DNIU WCZORAJSZYM URODZIŁ SIĘ MOJ ❤️❤️❤️SKAR- ANIA 3530g i 55 cm! ❤️❤️❤️
Trzymajcie się i walczcie bo warto!!!

reklama
Dziewczyny Kochane! Dawno mnie tu nie było ale poczytałam trochę o gratuluje z całego serca tym którym się udało i stałe trzymam kciuki za te które walczą dzielnie i się nie poddają!!!!
JA OFICJALNIE WAM ZGŁASZAM ZE ZWALNIAM BRZUCHOLA - w DNIU WCZORAJSZYM URODZIŁ SIĘ MOJ ❤️❤️❤️SKAR- ANIA 3530g i 55 cm! ❤️❤️❤️
Trzymajcie się i walczcie bo warto!!!
Gratulacje dla rodziców i niech się zdrowo chowa 😍♥️😍♥️😍

Do góry