reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Iza myszko moja czy Ty jesteś zadowolona z Augustyniaka? Jak wygląda wizyta kwalifikacyjna bo ja jutro jadę i USG ma robić połozna, trochę dziwne, że nie on, bo on ma dzwonić o 13,30 do mnie i mamy porozmawiać co dalej...
Przepraszam zasnęłam już wczoraj a dziś w pracy byłam i dopiero teraz odpisuje. Trudno powiedzieć czy jestem zadowolona. Poszłam do niego pierwszy raz na jesień, taka procedura była od początku. Tylko przy ważniejszych momentach czyli przed biopsją i na podpisanie papierów była osobista wizyta i USG. Myślę, że położona jest spoko. Można powiedzieć że są profesjonalni. Przygotuj się na dużo badań. Właściwie dużo jest "przymusowych" a część do wyboru, ale ja brałam. Prawie wszystko oczywiście w miarę możliwości i kasy. I warto było bo do czegoś doszliśmy, tylko zła jestem że badanie endometrium proponował tak późno a z tego co teraz mam świadomość, to wiele kobiet ma z nim problem. Gdybyś miała jakies pytania śmiało pytaj tu lub priv. Nie wiem co jeszcze mogę dodać.

reklama
Dziewczyny mam wyniki ANA 3. Mam DFS70 silnie pozytywny (153), kontrola 146. Reszta negatywna. Czy to jest ok?? Czy moze byc przyczyna niepowodzeń?
Spytaj dziewczyny na Pasnikowej grupie na fejsie.
psycholog zakazał mi czytać o „problemach”, które mnie nie dotyczą (Mam ANA 1 Ok) ale z tego co przeczytałam to DFS70 nie ma znaczenia klinicznego. A przy staraniach ewentualnie wycisza się je sterydem.

Dziewczyny Kochane! Dawno mnie tu nie było ale poczytałam trochę o gratuluje z całego serca tym którym się udało i stałe trzymam kciuki za te które walczą dzielnie i się nie poddają!!!!
JA OFICJALNIE WAM ZGŁASZAM ZE ZWALNIAM BRZUCHOLA - w DNIU WCZORAJSZYM URODZIŁ SIĘ MOJ ❤️❤️❤️SKAR- ANIA 3530g i 55 cm! ❤️❤️❤️
Trzymajcie się i walczcie bo warto!!!
Gratulacje ❤❤❤
Niech zdrowo rośnie 🥰

Wiesz mnie też zdziwiło że tak miękko mi to zapisał. Ja taka wystraszona, bo głupia nie jestem wiem czym pachną tabletki a on jak gdyby nigdy nic mówi że spoko. Nie Pani nie będzie. Tylko morfologię sprawdzać.
Miałam receptywnosc endometrium i w niej był taki opis. Wyszło mi przewlekłe zapalenie (na co dostałam tonę antybiotyków) oraz to "endometrium młodsze ogniskowo w 7 dobie".
A jakie nk miałaś w receptywnośći ??

reklama
Do góry