reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jestem dziś załamana [emoji17][emoji17][emoji17] Byłam u ginekologa na kontroli po zabiegu łyżeczkowania miałam nadzieję na dobre wieści bo bym chciała jak najszybciej podejść do kolejnej stymulacji a tu mój organizm nie chce współpracować Mam jakieś strasznie przerośnięte endometrium i nastraszyła mnie strasznie że to będę musiała mieć kolejny zabieg łyżeczkowania kazała zrobić betę bo może nie spadła a tu tylko 10 więc raczej dobrze spadła trzy i pół tygodnia po zabiegu? Ile po powinnam dostać @ bo czekam na nią jak nigdy i nic tylko brzuch mnie pobolewa [emoji3064][emoji3064][emoji3064] Do tego stan zapalny i antybiotyk i torbiel na jajniku 5cm nigdy nie miałam żadnej torbieli i to mnie dobiło bo podobno lubi się ona powtarzać tak dziś wyczytałam ma ktoś doświadczenie z torbielą na jajniku? Podobno z @ powinna zniknąć ale jakoś @ nie chce nadejść Jak tak to sié będzie ciągnęło to mogę zapomnieć o jakiejkolwiek stymulacji w najbliższym czasie [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36] Przepraszam że się rozpisałam ale musiałam sié wygadać
Pisz jak potrzebujesz.
Miejmy nadzieję, że jak przyjdzie okres to endo się złuszczy a po antyniotyku minie stan zapalny.
Ja bym poczekałam do okresu i wtedy na kolejną kontrole czy wszystko się wyczyściło jest duża szansa.
A miałaś jakaś kontrolę zaraz po poronieniu. Bo ja tydzień po i było ok. Lekarz mówił że to ważne by szybko sprawdzać czy jest dobrze ?

reklama
Dziewczyny wczesna blastka AB to jako to zarodek, czytam I mam mętlik w głowie. Bo znajduje onaczaczenia cyfrowe zawsze na początku np. 4 AB

Jestem dziś załamana [emoji17][emoji17][emoji17] Byłam u ginekologa na kontroli po zabiegu łyżeczkowania miałam nadzieję na dobre wieści bo bym chciała jak najszybciej podejść do kolejnej stymulacji a tu mój organizm nie chce współpracować Mam jakieś strasznie przerośnięte endometrium i nastraszyła mnie strasznie że to będę musiała mieć kolejny zabieg łyżeczkowania kazała zrobić betę bo może nie spadła a tu tylko 10 więc raczej dobrze spadła trzy i pół tygodnia po zabiegu? Ile po powinnam dostać @ bo czekam na nią jak nigdy i nic tylko brzuch mnie pobolewa [emoji3064][emoji3064][emoji3064] Do tego stan zapalny i antybiotyk i torbiel na jajniku 5cm nigdy nie miałam żadnej torbieli i to mnie dobiło bo podobno lubi się ona powtarzać tak dziś wyczytałam ma ktoś doświadczenie z torbielą na jajniku? Podobno z @ powinna zniknąć ale jakoś @ nie chce nadejść Jak tak to sié będzie ciągnęło to mogę zapomnieć o jakiejkolwiek stymulacji w najbliższym czasie [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36] Przepraszam że się rozpisałam ale musiałam sié wygadać
Moja torbiel była kilka razy usuwana i nadal odrastała:( do stymulacji podeszłam razem z nią:)
Na szczęście znika dopiero po urodzeniu

Hej dziewczyny a ja jak miałam progesteron 120 o estradiol 3200 to dobrze czy źle ? Wiem że i mnie niczego to nie zmieni bo już po ale na przyszłość 🤔widzę że macie większą wiedzę niż ja 😊

Aha No i wiedziałam ze zapomniałam 😁to dzisiejsze zdjęcie bliźniaków 😊

Załączniki

• CF74059F-618E-4E30-A744-0FCF6F662BDB.jpeg
    CF74059F-618E-4E30-A744-0FCF6F662BDB.jpeg
    392,7 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Pisz jak potrzebujesz.
Miejmy nadzieję, że jak przyjdzie okres to endo się złuszczy a po antyniotyku minie stan zapalny.
Ja bym poczekałam do okresu i wtedy na kolejną kontrole czy wszystko się wyczyściło jest duża szansa.
A miałaś jakaś kontrolę zaraz po poronieniu. Bo ja tydzień po i było ok. Lekarz mówił że to ważne by szybko sprawdzać czy jest dobrze ?
Miałam się zgłosić na kontrolę po 2 tygodniach od zabiegu trochę przedłużyłam bo umòwiłam sié do przychodni na NFZ, chociaż raz ginekolog za darmo, trzy tygodnie minęły i takie rzeczy mi powychodziły [emoji17][emoji17][emoji17] właśnie czekam na ten okres jak na zbawienie Umówiłam od razu kolejną wizytę na po świętach mam nadzieję że już będę po @

Do góry