reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem dziś załamana [emoji17][emoji17][emoji17] Byłam u ginekologa na kontroli po zabiegu łyżeczkowania miałam nadzieję na dobre wieści bo bym chciała jak najszybciej podejść do kolejnej stymulacji a tu mój organizm nie chce współpracować Mam jakieś strasznie przerośnięte endometrium i nastraszyła mnie strasznie że to będę musiała mieć kolejny zabieg łyżeczkowania kazała zrobić betę bo może nie spadła a tu tylko 10 więc raczej dobrze spadła trzy i pół tygodnia po zabiegu? Ile po powinnam dostać @ bo czekam na nią jak nigdy i nic tylko brzuch mnie pobolewa [emoji3064][emoji3064][emoji3064] Do tego stan zapalny i antybiotyk i torbiel na jajniku 5cm nigdy nie miałam żadnej torbieli i to mnie dobiło bo podobno lubi się ona powtarzać tak dziś wyczytałam ma ktoś doświadczenie z torbielą na jajniku? Podobno z @ powinna zniknąć ale jakoś @ nie chce nadejść Jak tak to sié będzie ciągnęło to mogę zapomnieć o jakiejkolwiek stymulacji w najbliższym czasie [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36] Przepraszam że się rozpisałam ale musiałam sié wygadać
Pisz jak potrzebujesz.
Miejmy nadzieję, że jak przyjdzie okres to endo się złuszczy a po antyniotyku minie stan zapalny.
Ja bym poczekałam do okresu i wtedy na kolejną kontrole czy wszystko się wyczyściło jest duża szansa.
A miałaś jakaś kontrolę zaraz po poronieniu. Bo ja tydzień po i było ok. Lekarz mówił że to ważne by szybko sprawdzać czy jest dobrze ?

reklama
Dziewczyny wczesna blastka AB to jako to zarodek, czytam I mam mętlik w głowie. Bo znajduje onaczaczenia cyfrowe zawsze na początku np. 4 AB

Jestem dziś załamana [emoji17][emoji17][emoji17] Byłam u ginekologa na kontroli po zabiegu łyżeczkowania miałam nadzieję na dobre wieści bo bym chciała jak najszybciej podejść do kolejnej stymulacji a tu mój organizm nie chce współpracować Mam jakieś strasznie przerośnięte endometrium i nastraszyła mnie strasznie że to będę musiała mieć kolejny zabieg łyżeczkowania kazała zrobić betę bo może nie spadła a tu tylko 10 więc raczej dobrze spadła trzy i pół tygodnia po zabiegu? Ile po powinnam dostać @ bo czekam na nią jak nigdy i nic tylko brzuch mnie pobolewa [emoji3064][emoji3064][emoji3064] Do tego stan zapalny i antybiotyk i torbiel na jajniku 5cm nigdy nie miałam żadnej torbieli i to mnie dobiło bo podobno lubi się ona powtarzać tak dziś wyczytałam ma ktoś doświadczenie z torbielą na jajniku? Podobno z @ powinna zniknąć ale jakoś @ nie chce nadejść Jak tak to sié będzie ciągnęło to mogę zapomnieć o jakiejkolwiek stymulacji w najbliższym czasie [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36] Przepraszam że się rozpisałam ale musiałam sié wygadać
Moja torbiel była kilka razy usuwana i nadal odrastała:( do stymulacji podeszłam razem z nią:)
Na szczęście znika dopiero po urodzeniu

Hej dziewczyny a ja jak miałam progesteron 120 o estradiol 3200 to dobrze czy źle ? Wiem że i mnie niczego to nie zmieni bo już po ale na przyszłość 🤔widzę że macie większą wiedzę niż ja 😊

Aha No i wiedziałam ze zapomniałam 😁to dzisiejsze zdjęcie bliźniaków 😊

Załączniki

• CF74059F-618E-4E30-A744-0FCF6F662BDB.jpeg
    CF74059F-618E-4E30-A744-0FCF6F662BDB.jpeg
    392,7 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Pisz jak potrzebujesz.
Miejmy nadzieję, że jak przyjdzie okres to endo się złuszczy a po antyniotyku minie stan zapalny.
Ja bym poczekałam do okresu i wtedy na kolejną kontrole czy wszystko się wyczyściło jest duża szansa.
A miałaś jakaś kontrolę zaraz po poronieniu. Bo ja tydzień po i było ok. Lekarz mówił że to ważne by szybko sprawdzać czy jest dobrze ?
Miałam się zgłosić na kontrolę po 2 tygodniach od zabiegu trochę przedłużyłam bo umòwiłam sié do przychodni na NFZ, chociaż raz ginekolog za darmo, trzy tygodnie minęły i takie rzeczy mi powychodziły [emoji17][emoji17][emoji17] właśnie czekam na ten okres jak na zbawienie Umówiłam od razu kolejną wizytę na po świętach mam nadzieję że już będę po @

Do góry