Jak ten czas leci, niedawno beta a teraz już machająDziewczyny ja już po wizyciebliźniaki maja po 2 cm, jeden machał ręką wszystko jest okkolejna wizyta 22.04 a prenatalne 26.04
reklama
My mieliśmy teraz nasienie z biopsji, okazało się faktycznie lepsze. 3 komórki i 3 blastki.I ja mam banana na buzi za Ciebie, Kochana a jaką metodę zapłodnienia mieliście?teraz będzie wszystko dobrze, życzę Ci tego bardzo mocno
Do tego Famsi i Ah.
A czy przy poprzedniej podejściu, jak był pusty pęcherzyk,też korzystaliście z jakiś dodatkowych procedur zapłodnienia? Sorry że do tego wracam, ale u nas było tak samo, na 4 transfery raz pusty pęcherzyk. Mieliśmy standardowe ivf, z podstawowymi wynikami nasienia...My mieliśmy teraz nasienie z biopsji, okazało się faktycznie lepsze. 3 komórki i 3 blastki.
Do tego Famsi i Ah.
Nie, nie biorę duphastonu tylko progesterone besins, cyklogest i ultrogestanJa bym trochę zwiększyła. Chyba że bierzesz jakieś leki które nie są widoczne w wynikach krwi np dusphason??
CudownieDziewczyny ja już po wizyciebliźniaki maja po 2 cm, jeden machał ręką wszystko jest okkolejna wizyta 22.04 a prenatalne 26.04
Takie maleństwa, a już machają ręką.. Niesamowite, który to tydzień?Cudownie
To samo bez biopsji +separacja plemników.A czy przy poprzedniej podejściu, jak był pusty pęcherzyk,też korzystaliście z jakiś dodatkowych procedur zapłodnienia? Sorry że do tego wracam, ale u nas było tak samo, na 4 transfery raz pusty pęcherzyk. Mieliśmy standardowe ivf, z podstawowymi wynikami nasienia...
Niestety na chwilę obecną nie sprawdzają dna wstrzykiwanego plemnika tylko robią selekcję i nie da się takich sytuacji przewidzieć ani uniknąć. Równie dobrze zarodek mógł poprostu przestać się rozwijać.
Jednak ja osobiście jestem za tymi opcjami dodatkowymi separacja itp bo napewno pomaga wybrać lepsze plemniki.
Kochani beta wynosi 28.22mIU/ml
Supeer, gratulacjee
G
gość2502
Gość
No rozumiem ale jestem w szoku że tak hehe już mam plan działania, od jutra antyTeraz tak mają. Wyniki i usg rano a potem tel od prowadzącego, ale jak będziesz naciskać to umówią ci bezpośrednio tylko trzeba wtedy 2 razy jeździć
reklama
Dziewczyny ja już po wizyciebliźniaki maja po 2 cm, jeden machał ręką wszystko jest okkolejna wizyta 22.04 a prenatalne 26.04
Supeer kochana
Podziel się: