reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Mam wrażenie że już nigdy mi to nie będzie dane 😭😭😭😭 seriooo. Serce peklo mi na milion kawałków 😭😭😭😭tak wiem też że mam za sobą tylko 3 transfery ( w 2 była beta dodatnia a w jednym nawet nie ruszyła) ale mam wrażenie że nigdy nie zostanę mama. Mam dosc, naprawdę... Chyba wola bym jak by beta od razu była 0 a nie dawała nadzieję 😭😭😭😭 Boże dlaczego to tak bardzo boli 😭😭😭 dlaczego tak jest 😭😭😭😭
Kochana wiem ,że CIERPISZ, ale wiem też że jest czas na żałobę i na zbieranie pupy do góry.
Dostałaś już po plecach, wstajesz poprawiasz koronę i wracasz do walki.
DASZ RADĘ !!!
Uwierz ja mam za sobą 5 transferów wiem co mówię, a weterantka nie jestem ;) tutaj największą.
Mam 3 super blastocysty i w ciążę zachodzisz , to duże szansę

reklama
Ja pierdole, no mnie normalnie trzepie jak takie coś czytam 👿. A leczyć alkoholików to można za pieniądze wszystkich??? Albo narkomanów? Albo utrzymywać więźniów za nasze pieniądze??? No już padaczkę normalnie mam🤬
Dla mnie to tez paranoja. Jesteśmy jakaś patologia jak widac która nie może mieć wsparcia od nikogo

Ja już po wizycie dziewczyny. Rosną te moje maluchy ale nie równo. Mam 12,13,14,15 i 18. Estradiol już ponad 2100.
a to dopiero 8 dzień cyklu. Lekarz myślał żeby robić punkcję już w sobotę ale jednak zaryzykował i będzie raczej w pon. Powtarzałam ze jak za szybko znowu zakończymy to polowe mam niedojrzałych :( jasne, ze może być za późno ale muszę zaryzykować. Zmienił mi na te dwa dni gonal f 150 na menopur 150 bo podobno łagodniejszy.
W piątek kolejna wizyta ( @Evela.6 proszę dopisz mnie).
Całkiem ładnie to wygląda, dobrze że ci przedłużył do poniedziałku.
Zobaczymy jakie będą w piątek 😊✊

Dziewczyny padłam. Krakow w końcu może dorobi sie dofinansowania do in vitro. Dzisiaj rada miasta i wiadomo prócz kogo wszyscy na tak ale co będzie finalnie nie wiadomo.
Czytam komentarze na lovekrakow. Pl pod artykułem cos takiego „ i za pieniądze wszystkich wprowadzona zostaje procedura przez wielu uznawana za niemoralną ze względu na mrożenie ludzi. I to jeszcze we wspaniałej atmosferze autocenzury bez głosu ekspertów negatywnie nastawionych do tej metody”....
Brak mi słów po prostu jeb.. lam mrożenie ludzi 🤦‍♀️🤦‍♀️
Szkoda że niektórych dorosłych nie można zamrozić... Świat byłby piękniejszy...

Z jednej strony chciała bym iść za ciosem i zaraz mieć kolejny transfer ( w sumie nie wiem czy to możliwe czy nie muszę jednego cyklu odczekać) i mieć to już wszystko za sobą.... a z drugiej nie wiem co robić 😭😭
Walcz . Nie poddawaj się, nie rezygnuj . Twoja droga jest ciężka i wyboista ale zobaczysz 💪 i dla Ciebie zaświeci słońce 🥰 nie trać wiary pamiętaj .zawsze do przodu ❤️

Dziewczyny, ku.. wa rozsypałam sie😪😪😪 Siedzę i ryczę w rogu łóżka.. dostałam silnych bóli okresowych i brązowych plamień.. Dziś 8dpt, jutro miałam testować i chyba **** z tego.. A tak byłam pozytywnie nastawiona bo do wczoraj czułam się tak samo, jak przy pierwszym udanym transferze.. była iskierka nadzieji.. Nie rozumiem, dlaczego się nie udaje .. Mieliśmy 11 dobrych zarodków w 3 dobie i co tu się stanęło🤷‍♀️🤷‍♀️, że popadały w 5 dobie, a jak nie w 5 to u mnie w brzuchu zaczynają.. Dlaczego to jest takie niesprawiedliwe 😪😪😪
U mnie takie plamienia naprawdę byly oznaka dobrych wiadomości Zle sie nam kojarzą ale nic straconego.Wiem ze to trudne wtedy też przeżywałam a mój synuś ma prawie 3 lata

Hej:)
Ja tylko podczytuje was:(jakoś nie potrafię włączyć się w rozmowę...
Mam pytanie:
W czwartek miałam transfer 3dniowego zarodka Czy jest jakaś szansa zobaczyć cień cienia na teście?:(czy za wcześnie?
Raczej nie blatki beta jakaś wychodzi 6 dpt. Więc 3 dniowce to koło 9 dpt. A może test nie wyjść.
Musiałabyś mieć speedy Gonzalesa jakiegoś;).
Na betę pójdź 9 dpt

Mam wrażenie że już nigdy mi to nie będzie dane 😭😭😭😭 seriooo. Serce peklo mi na milion kawałków 😭😭😭😭tak wiem też że mam za sobą tylko 3 transfery ( w 2 była beta dodatnia a w jednym nawet nie ruszyła) ale mam wrażenie że nigdy nie zostanę mama. Mam dosc, naprawdę... Chyba wola bym jak by beta od razu była 0 a nie dawała nadzieję 😭😭😭😭 Boże dlaczego to tak bardzo boli 😭😭😭 dlaczego tak jest 😭😭😭😭
Ale wiesz ze cos sie zadziało wiem ze zadne pocieszenie. .Wyplacz sie słonko wykrzycz i zobaczysz juz kilka razy sie podnosilas i tym ŕazem tez tak będzie MOCNO w to wierzę i trzymam za ciebie kciuki.

reklama
Z jednej strony chciała bym iść za ciosem i zaraz mieć kolejny transfer ( w sumie nie wiem czy to możliwe czy nie muszę jednego cyklu odczekać) i mieć to już wszystko za sobą.... a z drugiej nie wiem co robić 😭😭
Ja bym się poradziła lekarza jeśli da zielone światło i będziesz gotowa idz za ciosem.Ty musisz być gotowa!!!!

Do góry