reklama
Ja bym zapładniala wszystko co by natura dałaWłaśnie dzwonili że jeszcze dwie komórki dojrzały i czy je zapładniać..
Mam mętlik w glowie
Pchełka216
Fanka BB :)
zapładniać! nigdy nie wiesz jak się rozwiną, lepiej jednak pomóc statystyce.Właśnie dzwonili że jeszcze dwie komórki dojrzały i czy je zapładniać..
Mam mętlik w glowie
Pchełka216
Fanka BB :)
wszyscy by chcieli, żeby życie było idealne i żebyś miała np. 2 zarodki. transfer 1, dziecko 1, transfer 2 dziecko 2. Ale tak nie jest. Jeśli chcesz mieć dziecko to musisz być gotowa na konsekwencje w postaci dodatkowych zarodków ewentualnie zaznaczam, bo skuteczność per transfer % już omawiałyśmy tutajMam dylemat bo moja głowa jest dziwna. Ja dziewczyny bardziej boje się, że będzie za dużo zarodków niż za mało.. pewnie weźmiecie mnie za wariatkę ale tak jest
Kochana nie mam zielonego pojęcia [emoji16]
Maria_92, a gdzie one dojrzewają? Wsadzili je do jakiegoś inkubatora na dojrzewanie czy coś?
Zapładniaj bo zanim dojdą do blastki będzie selekcja naturalnaWłaśnie dzwonili że jeszcze dwie komórki dojrzały i czy je zapładniać..
Mam mętlik w glowie
No wiesz ja jestem po 5 transferach nieudanych [emoji1751]Wiec nie wiem skąd u mnie takie myśli [emoji23] mówie ja głupia jestem i tyle [emoji16]wszyscy by chcieli, żeby życie było idealne i żebyś miała np. 2 zarodki. transfer 1, dziecko 1, transfer 2 dziecko 2. Ale tak nie jest. Jeśli chcesz mieć dziecko to musisz być gotowa na konsekwencje w postaci dodatkowych zarodków ewentualnie zaznaczam, bo skuteczność per transfer % już omawiałyśmy tutaj
reklama
Podziel się: