reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mną bym się nie sugerowała widzisz jaki marny wynik. Od 3.dc tj.04.03 miałam menopur a 16.03 punkcja. W niedzielę 14.03 ovitrell. Miesiąc wcześniej antyki i od drugiej połowy cyklu gonapeptyl co drugi dzień.
Zrób wyniki , zobaczysz jaki estriadol. Pogadaj z lekarzem i powiedz mu o swoich obawach.
A że dużo śluzu to akurat dobrze ;).
Będzie świeży transfer ?
Kochana 3 śliczne zarodki i 100 %zaplodnienia to piękny wynik kochana 😘 ja nie chce świeżego transferu, będę naciskać żeby mrozili wszystko, szczerze mówiąc to modlę się żeby moje pecherzyki nie były puste i żeby były dojrzałe komórki...nie wiem czemu mam taka krótka face folikularna ale czytałam ze to może być wygasanie jajników 😱

reklama
Do góry