Trzymam kciuki za piękne jajeczkaJa już po. Jeszcze nie wiem ile pobrali. Znieczulenie jakieś słabe bo pół godziny i już żyję tyle że boli cholernie.
Może faktycznie to było dentystyczne
Poprzednie 2 które miałam były inne i przez 3 godziny byłam nieprzytomna a teraz nawet już piszę
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
Kochana 3 śliczne zarodki i 100 %zaplodnienia to piękny wynik kochana ja nie chce świeżego transferu, będę naciskać żeby mrozili wszystko, szczerze mówiąc to modlę się żeby moje pecherzyki nie były puste i żeby były dojrzałe komórki...nie wiem czemu mam taka krótka face folikularna ale czytałam ze to może być wygasanie jajnikówMną bym się nie sugerowała widzisz jaki marny wynik. Od 3.dc tj.04.03 miałam menopur a 16.03 punkcja. W niedzielę 14.03 ovitrell. Miesiąc wcześniej antyki i od drugiej połowy cyklu gonapeptyl co drugi dzień.
Zrób wyniki , zobaczysz jaki estriadol. Pogadaj z lekarzem i powiedz mu o swoich obawach.
A że dużo śluzu to akurat dobrze .
Będzie świeży transfer ?
mala_Mi 80
Pobrali mi 12 jajec, nie wiadomo ile dojrzałych, oczekują że połowa. To teraz zaczynam się dopiero stresować
mala_Mi 80
Pobrali 12 czyli najmniej jak dotądJak boli, to znaczy, że sporo jajek pobrali, bo dużo Cię kłuli... To że krótkie znieczulenie, to akurat dobrze
mala_Mi 80
Cudowny wynik, oby tak dalejLaski ja już po telefonie z kliniki
Z 7 dojrzałych od wczoraj zrobiło się 9 [emoji16]
Oznaki zapłodnienia wykazuje 7 [emoji7]
Następne info dostanę w piątek na transferze [emoji3059]
A jesteś przed transferem? Bierzesz progesteron? Bo Ty czekasz na info o zarodkach - PGD?Zrobiłam dzisiaj progesteron 120 ng/ml.
Estradiol 2130.
Ten progesteron nie za wysoki??
@kate_p7 ty chyba ostatnio taki miałaś??
Gonia0605
Może za to dojrzałe i silnePobrali 12 czyli najmniej jak dotąd
Bądź dobrej myśli..
reklama
Ale może najwiecej dojrzałych będzie - jak dotąd :-)?Pobrali 12 czyli najmniej jak dotąd
Podziel się: