A ile transferów masz za soba ?Bedzie dobrze ja po pierwszej stymulacji po pgta zostalam tez z jednym. Po drugiej po pgta tez jeden. A po trzeciej po pgta zostalo ich 4. Jeszcze mam 4 mrozaczki i wielka nadzieje, ze sie uda
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
A ile zarodków miałaś w 1 i 2 stymulacji dane do pgta. Kurde strasznie się boję, że jeśli będę jakieś miała to mi nic nie zostanie po pgtaBedzie dobrze ja po pierwszej stymulacji po pgta zostalam tez z jednym. Po drugiej po pgta tez jeden. A po trzeciej po pgta zostalo ich 4. Jeszcze mam 4 mrozaczki i wielka nadzieje, ze sie uda
Orchidea33
Dwa. W pierwszym 3-dniowy zarodek, wiec lekarz myslal, ze cos z nim bylo nie tak mimo badania pgta. W drugim blastocysta 5AA, beta znow nie ruszyla. Teraz zddcydowalismy, ze zbadam immunologie a w mc przed transferem jeszcze histeroskopie zrobimy. W czwartek mam badaniaA ile transferów masz za soba ?
Justi92
Ej no kurcze ja też tak miałam, siadam na fotel na sali pseudo operacyjnej dają mi narkozę a ja mówię że kurcze przepraszam ale mam gumę w buzi czy mogę wypluć? Potem (po kilku minutach) mówię im że muszą mi jeszcze raz podać narkozę bo nie zadziałała na mnie(myślę może była słaba) a oni mi mówią że już po zabiegua ja zdziwiona wsiadam na wózek potem na łóżko wskoczyłam herbatę dostałam nospe dodatkowo w kroplówce (bo poprosiłam) i do domu... Idę się ubrać do łazienki patrzę i wtf? Co ja za gacie mam na sobie jakieś? Kto mi je ubrał? I wiecie że najbardziej to się bałam ze jak mnie uśpili a ktoś mi je ubierał to że moze "pościłam" tkz. Cichacza- ale byłby wstyd na samą myśl że coś takiego mogłoby się stać to mi się słabo zrobiłoNa fotelu, na tym samym fotelu się pozniej obudziłam na dodatek z założonymi majtkami zawsze mnie to stresowało że mi na nieświadomce ktoś majty ubiera
JK♥️♥️
Ja tez nie pamiętam ale u nas Panie pielęgniarki i Pani Dr odwoziły na wózku do łóżeczkaJa nie pamietam jak dotarlam na sale ale dziewczyny przede mna wracaly prowadzone przez pielegniarki
Orchidea33
W pierwszym 3 (z 3 dnia). Tylko 1 byl poprawny po pgta.A ile zarodków miałaś w 1 i 2 stymulacji dane do pgta. Kurde strasznie się boję, że jeśli będę jakieś miała to mi nic nie zostanie po pgta
W drugiej stymulacji zdecydowali embriolodzy, ze trzymamy do 5 dnia. Dotarly 3. Zdecydowalismy sie od razu na trzecia stymulacje, zeby dokoptowac zarodki do pgta. W klinice mamy 6 zarodkow w jednej cenie, pozniej dodatkowo 1 zarodek/1000 zl. Czy dajesz 3 czy 6 to cena ta sama. Wiec nie chcielismy juz popelniac tego samego bledu jak za pierwszym razem.
W trzeciej stymulacji bylo 7 zarodkow w 5 dobie ktore poszly do pgta.
Ostatecznie podali ze z drugiej stymulacji z 3 zarodkow - 1 byl dobry, a z trzeciej stymulacji bylo 7 zarodkow i 4 byly prawidłowe.
mala_Mi 80
Dziewczyny dzisiaj miałam wesoły dzień więc postanowiłam się ujawnić. Wreszcie możecie zobaczyć moje aktualne zdjęcie
mala_Mi 80
Właśnie chyba popuściłam ze śmiechu. WygrałaśEj no kurcze ja też tak miałam, siadam na fotel na sali pseudo operacyjnej dają mi narkozę a ja mówię że kurcze przepraszam ale mam gumę w buzi czy mogę wypluć? Potem (po kilku minutach) mówię im że muszą mi jeszcze raz podać narkozę bo nie zadziałała na mnie(myślę może była słaba) a oni mi mówią że już po zabiegua ja zdziwiona wsiadam na wózek potem na łóżko wskoczyłam herbatę dostałam nospe dodatkowo w kroplówce (bo poprosiłam) i do domu... Idę się ubrać do łazienki patrzę i wtf? Co ja za gacie mam na sobie jakieś? Kto mi je ubrał? I wiecie że najbardziej to się bałam ze jak mnie uśpili a ktoś mi je ubierał to że moze "pościłam" tkz. Cichacza- ale byłby wstyd na samą myśl że coś takiego mogłoby się stać to mi się słabo zrobiło
reklama
mala_Mi 80
Jeny dziewczyny ja mam jutro punkcję i zamiast się martwić to się śmieję jak głupia cały dzień. Obym taki dobry humor miała też jutro
Podziel się: