reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no super wynik mialas, ale pewnie jestes mlodsza a to ponoc idzie bardzo w parze wiek i to ze sie komorki jajowe zle dziela
U mnie wiek 33 lata aktualnie, mnie tez straszył że zewzględu na tą moją wada w genach ze jest 50/50 ze przeniesie sie na potomstwo i ze duzo moze byc wadliwych.A tu sie okazalo jednak naszczescie inaczej 😀U mnie za to punkcji były słabe komórki jajowe,że było ich dużo, ale duża część zdegradowała.Ale te co zostały,zaplodnily się super.

Ja właśnie doczytałam, ze u mnie było 35.
Z czego 9GV i 4 MI. Finalnie zostało 22 komórki.
12 zapłodnionych.

haha, a myślałam, ze pobrali mi tylko 22 i 13 zostawili:D

Progesteron chyba powinnaś brać...
Dziewczyny, dziękuję za odzew. Za Waszymi radami Skontaktowalam się z lekarzem. Może komuś się przyda. Odpowiedź jest taka: skoro przed transferem nie brałam żadnych hormonów/leków to po transferze nadal nie biorę. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanej niedzieli.

Dziękuję. Ten mój lekarz ma tak dupne USG że nie wiem, czy on tam cokolwiek widzi, dlatego nie mówi mi jakiej wielkości są jajka.
Jutro mu powiem, że dręczą mnie koszmary, zobaczymy co doradzi ale większość rzeczy uważa za zbędne [emoji3061]
Lekarz w klinice ma slabe usg?
Co to za klinika?

reklama
Wybierasz sie na dniach do Czech? Chodzi mi o obostrzenia z ich strony, ten test i 5 dni kwarantanny. Nie wiesz jak jest w przypadku osob, które wybierają sie na mniej niz 12h?
Ja jestem już na miejscu w Czechach, bo te przejazy mnie mega stresowały.
Od jutra Polska jest na liście ciemnoczerwonej, więc na dłuższy wjazd wymagają test PCR, formularz lokalizacyjny i 5 dni kwarantanny. Nie mogę dokładnie znaleźć jak to jest na wjazd do 12h ale powinno być jak do tej pory na zaświadczenie z kliniki. Tylko wciąż test na powrót do Polski jest potrzebny.
Ale naprawdę nie jestem pewna, doczytaj jeszcze.
Jedziesz na pierwszą wizytę?

Do góry