reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam nadzieję, że nic nie pęknie[emoji110] Ja o 1 dzień dłużej, ovitrelle pewnie jutro wieczorem.
Jakie dawki leków miałaś i jakie amh? Ile pęcherzyków lekarz ci wypatrzył na USG?
Pomyliło mi się dziś jest 10 dzień stymulacji.
U mnie amh trochę skoczyło od ostatniej stymulacji i było w styczniu 1.45

Ja miałam 1-6 dzien 150 GONAL i 150 menopur. 7 dzień 225 menopur i 75 GONAL, 8-9 dzień 225 menopur, dziś 10 dzień 150 menopur. I koniec.
Dodatkowo codziennie 2/3 ampułki gonapeptylu

Z jajkami szału nie ma bo jeden jajnik mi praktycznie nie zareagował na stymulację i jak będzie jedno max 2 jajka tam to będzie cud.
Drugi lepiej ostatnio chyba z 7 albo 8 większych naliczył doktor jajcow

reklama
Pomyliło mi się dziś jest 10 dzień stymulacji.
U mnie amh trochę skoczyło od ostatniej stymulacji i było w styczniu 1.45

Ja miałam 1-6 dzien 150 GONAL i 150 menopur. 7 dzień 225 menopur i 75 GONAL, 8-9 dzień 225 menopur, dziś 10 dzień 150 menopur. I koniec.
Dodatkowo codziennie 2/3 ampułki gonapeptylu

Z jajkami szału nie ma bo jeden jajnik mi praktycznie nie zareagował na stymulację i jak będzie jedno max 2 jajka tam to będzie cud.
Drugi lepiej ostatnio chyba z 7 albo 8 większych naliczył doktor jajcow
Trzymam mocno✊✊✊ żeby były piękne jajca.
Już we wtorek się dowiesz, ile będzie.
Ja przy pierwszym protokole miałam gonal 150 przez 10 dni i wychodowałam 13 jajek, tyle że ja mam problem z dojrzewaniem za każdym razem.
W jakiej klinice jesteś?

Dzięki bardzo. Ja wiem, że to że komórki są niedojrzałe nie zawsze oznacza, że stymulacja była spaprana. Ale mam 40 lat, to moja 3 stymulacja, do tej pory mieliśmy tylko 1 słabą blastkę, więc chciałabym zrobić wszystko żeby zmaksymalizować szanse, bo to moje ostatnie podejście na swoich komórkach.
Niestety, nigdy nie ma pewności, czy nie będzie jeszcze gorzej.
Czas pokaże, muszę trochę wyluzować ale jakieś czarne myśli mnie dopadły
Trudno wyluzować:-) chyba tylko ignoranci to potrafią :-)

Dopiero będę zaczynać procedurę in vitro pod 2 nieudanych IUI. Chciałam się dowiedzieć, jakie są Wasze historię? Za którym razem in vitro się udało? Czy któraś z Was również jest w Poznaniu w Klinice Invimed u dr Sroka i akurat z nim się udało?
Invimed dr Dorota Kusnierczak. 2 procedura , 3 transfer, 7+1

Hej dziewczyny mam pytanie czy któraś z was zażywała enkorton czy są jakieś dolegliwości po nim ??
10 mg przez 3 tyg, do pozytywnej bety i potem jeszcze 4 dni po pół tabletki i koniec. Efekty uboczne : ogromny apetyt po tygodniu, No i księżycowa twarz, do tej pory mi nie zeszło a już 7+2

reklama
Do góry