reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wow no to mysle ze to moze byc lada dzien😁Super ze mala taka duza , moja tez duza w poniedziałek wazyla 3209g😱moja mama jest u mnie wiec sie smieje ze podltuczyla wnuczke. Ja w ciazy mam faze na pierogi i mama biedna robi mi co chwile 🤣no i słodycze, straszny ze mnie lasuch🤣 to nas czas nie mozemy sobie odmawiać 🥰
Mojego syna nie przebijecie w 36 tc 3600!! Teraz pewnie z 4000 a jeszcze mamy 11 dni to terminu.

Najlepiej w drugiej fazie bo wtedy jest implantacja a tzw burza cytokinowa może się wahać w trakcie cyklu u jednych bardziej u innych minimalnie. Masz już wyniki? Allo i cross match tez kazali Ci robić? Zakładam że nie jak jesteś beż męża w Polsce
Zgadłaś! Nie, nie kazali nam tych badań i jestem bez męża w PL a wyniki cytokin do 21 dni wiec kolejne czekanie przed nami.

Cytokiny to chyba obojętnie w jakim dniu cyklu 🤔. A ostatni transfer to robiłaś na jakichś zaleceniach?
Aha, to ja i tak mam już wskazania do heparyny
Nic.
Na progesteronie.
Ja wszystkie wyniki książkowe. Tylko Hasi mam.
Kir sama badałam. Bx wyszedł. Ładny.
Zadzwonię jutro do Łodzi powiem ,że im nie odpuszczę.
Jak się nie uda zdecydowaliśmy się na zmianę kliniki. Czytam różne opinie itp.
Szukam lekarza. Chciałbym coś w Trójmieście.
Ostatnio ciągle ogladam podcasty, webinary itp. Z lekarzami z klinik niepłodności. I coraz większe mam poczucie ,że to ivf to loteriada.

Dziewczyny w pn na 100 procent ciecie :o :o :o jak sie dowiedzialam to troche peklam i teraz ja troche porykuje tak sie boje 😢 ale musze dac rade - juz mam podobno rozwarcie na opuszek palca ale powiedzial ze to dobrze ;)

Ojaa Ty też?? 😱 Będę za Ciebie i Czarna trzymała ogromne kciuki ✊✊✊😘😘😘 Ale supeeer 😊😘 Nic sie nie bój, będzie dobrze.. 😘

reklama
Dziewczyny w pn na 100 procent ciecie :o :o :o jak sie dowiedzialam to troche peklam i teraz ja troche porykuje tak sie boje 😢 ale musze dac rade - juz mam podobno rozwarcie na opuszek palca ale powiedzial ze to dobrze ;)
Będzie dobrze❤ Mała już tez jest gotowa bo coś się u Ciebei dzieje i skurcze i rozwarcie się robi. Spróbuj myśleć, że już w poniedziałek zobaczysz swoją gwiazeeczke , a nie że czeka Cię cc. Trzymam mocno kciuki

Do góry