reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wrzucam [emoji6] daj znać co myślisz, plis[emoji8]Zobacz załącznik 1249821
% Nk jest chyba troszkę za wysoki.
Ja miałam 7. Z tego co czytałam powinno być max 12, niech mnie dziewczyny tutaj poprawią jak źle coś piszę bo specjalistą nie jestem.
A robiłaś nk z endonometrium ?? Bo wiem ,że ty po przejściach. Szukali przyczyny ??

reklama
Dziewczyny w pn na 100 procent ciecie :o :o :o jak sie dowiedzialam to troche peklam i teraz ja troche porykuje tak sie boje [emoji22] ale musze dac rade - juz mam podobno rozwarcie na opuszek palca ale powiedzial ze to dobrze ;)
O nie, nie, nie. Nie rodzisz na kartoflisku jak obiecałaś wiec nie ma co pękać.
Pamietaj - grunt to pozytywne nastawienie [emoji6]

@Evela.6 ja aż tak się nie znam, ale z tego co wiem, to ważniejszy jest stosunek CD4/CD8, masz trochę za wysoki, powinien być poniżej 2, najlepiej jak jest koło 1.

A tym, że nie mieścisz się w zakresach się nie przejmuj, immunolodzy na to zupełnie inaczej patrzą.

W cytokinach będzie ważna wartość IL2 - odpowiadająca za atak zarodka i IL 10 - za jego ochronę. IL2 powinno być jak najmniejsze, a IL10 jak najwyższe :)

Super kochana, cieszę się 😘 Moja to z tego co widzę to będzie kruszynka.. No ale i tak juz jest większa ode mnie jak ja sie urodziłam.. Bo ja sie urodzilam w 40 tygodniu i sobie wyobraź że ważyłam 2500g... Byłam najmniejsza w całym szpitalu 😊😘 Ważne żeby zdrowe były ✊😘
Trzymam kciuki żeby każdej dziewczynie z forum sie udalo ✊✊
Dokładnie najważniejsze zeby byly zdrowe✊ja tez wazylam 2700 g jak sie urodzilam a moj Lukasz prawie 5kg😱jak ja bym musiala jeszcze 2 tyg czekac to kolo 4kg by wazyla. Dlatego ciesze sie ze to juz za 3 dni🥰

Mojego syna nie przebijecie w 36 tc 3600!! Teraz pewnie z 4000 a jeszcze mamy 11 dni to terminu.
A jesli nie urodzisz przed terminem to mimo takiej wagi lekarz nie ma oporow przed sn?
Bo to moze jeszcze ponad 3tyg potrwac, a to oznaczaloby ponad 4,5kg chlopa [emoji79][emoji79][emoji79]
Bardzo jestem ciekawa z jaka waga sie finalnie urodzi.

reklama
Do góry