reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Daj przepis [emoji16][emoji16]
Dieta poszla sie pasc - Rodzice poza 25kg "drobiazgów" dla wnuczek podali 2kg michaszkow i 1kg sliwek w czekoladzie [emoji1787][emoji38]
A jak mowie, ze ja tu diete robie to mama do mnie:."to w takim razie mozesz jesc jednego cukierka dziennie"[emoji1787][emoji16]
A powiedz ,że jeszcze kawowe Michaszki 😋😋😋
Mamunia ma rację 😉. A wiesz, że ja wydzielam cukierki mojej kierowniczce? To moja kumpela jest i za bardzo kocha słodycze. Przyniosła mi takie cukierki Grzeski - zajebiste są. No i jej wydzielam po dwa dziennie do kawy 😜

reklama
Tak,już odstawiłam jak lekarz kazał ale jak narazie nic się nie dzieje.Dalej mam mdłości i ból w piersiach się utrzymuje.Jesli już jest po to lepiej jakbym sprawdziła czy chociaż się rozpoczyna to Poronienie.Bo nie wiem ile będę jeszcze czekać.Moze jeszcze powinnam to sprawdzić.

A powiedz ,że jeszcze kawowe Michaszki [emoji39][emoji39][emoji39]
Mamunia ma rację [emoji6]. A wiesz, że ja wydzielam cukierki mojej kierowniczce? To moja kumpela jest i za bardzo kocha słodycze. Przyniosła mi takie cukierki Grzeski - zajebiste są. No i jej wydzielam po dwa dziennie do kawy [emoji12]
Cukierki Grzeski? Brzmi mniaaaammmm.
Nie, michaszki zwykle, ale kawowe znam, podali kiedyś.
Poki co bylam dzielna, zjadlam tylko sliwke w czekoladzie i to jedną.
Ehhh alez to smutne [emoji38][emoji38]

U mnie zarodek w ogóle się nie pojawił, cały czas był pusty pęcherzyk. Dziwię się że lekarz już stwierdził że nic z tego nie będzie, ale nie chcę robić Ci złudnych nadziei, lekarz zna się lepiej.... będziesz mi chodzić po głowie 😉 zrób proszę USG w poniedziałek u innego lekarza 🙏
Tak,już odstawiłam jak lekarz kazał ale jak narazie nic się nie dzieje.Dalej mam mdłości i ból w piersiach się utrzymuje.Jesli już jest po to lepiej jakbym sprawdziła czy chociaż się rozpoczyna to Poronienie.Bo nie wiem ile będę jeszcze czekać.Moze jeszcze powinnam to sprawdzić.

Strasznie mi przykro, że się nie udało... Wiem jak to boli bo sama mam 2 porażki i brak kasy na nową procedurę z KD. Dodatkowo brak powodu dlaczego dobre zarodki się nie zaimplantowaly. Ale wiesz co? Ruszyłam dalej, robię badania i szukam powodu niepowodzenia. Bo może coś masz skopane w immunologii? Sprawdź wszystko co możesz zanim spróbujesz znowu bo wierzę że pozbierasz się któregoś dnia i ruszysz po spełnienie marzenia. Życzę dużo siły 😘😘
Dziękuję ci bardzo kochana😘pomyśle o tym

Cukierki Grzeski? Brzmi mniaaaammmm.
Nie, michaszki zwykle, ale kawowe znam, podali kiedyś.
Poki co bylam dzielna, zjadlam tylko sliwke w czekoladzie i to jedną.
Ehhh alez to smutne [emoji38][emoji38]
A ja upiekłam dzisiaj ciasto bananowe, bez cukru, mąka pół kokosowej i pół żytniej pełnoziarnistej... Z żurawiną i jabłkiem drobno pokrojonym w środku. Chociaż trudno to nazwać ciastem 🤣.. Takie coś... 🤣🤣🤣

A ja upiekłam dzisiaj ciasto bananowe, bez cukru, mąka pół kokosowej i pół żytniej pełnoziarnistej... Z żurawiną i jabłkiem drobno pokrojonym w środku. Chociaż trudno to nazwać ciastem [emoji1787].. Takie coś... [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dla mnie jak nie ma czekolady to nie deser [emoji16][emoji16][emoji1787][emoji1787]
A bananow nie lubie bleeehh

reklama
Do góry