A mnie nic a nic nie ciągnie. Może mój kropek nie chce ze mną zostaćHej, to będziemy testować w podobnym czasie :-) U mnie dziś 3dpt i od początku mam ciągnienie w dole brzucha ale wmawiam sobie, że to od progesteronu. Test planuję zrobić w piątek 19.03 a potem lecę na betę 22.03 (12 dpt). Wszechświecie sprzyjaj nam ! :-)
reklama
Nawet tak nie myśl! Czytałam posty dziewczyn i niektóre pobolewa, inne wcale przy udanym transferze więc nie ma regułyA mnie nic a nic nie ciągnie. Może mój kropek nie chce ze mną zostać
A skad on wie o forum heheNie. Od jakiejś drugiej wizyty monitoringowej był w miarę miły. Spytał tylko kto doradzał przy wyborze 1 zarodka , czy aby nie forum :-) Modlę się teraz żeby miał szczęśliwą rękę
U mnie mial,co prawda za drugim razem ale jednak.Oby u Ciebie od razu sie udalo
Jedna ciagnie druga nie.Jedna cos czuje inna zupelnie nic.Nie sugeruj sie jak ktos odczuwa bo organizm kazdej z nas inaczej reagujeA mnie nic a nic nie ciągnie. Może mój kropek nie chce ze mną zostać
Pchełka216
Fanka BB :)
wystarczy wpisać w googla btw. wszystkie nasze wpisy sa publiczne. Czy kiedykolwiek robilyscie dziewczny podejście do zrobienia tu forum priv ?A skad on wie o forum hehe
U mnie mial,co prawda za drugim razem ale jednak.Oby u Ciebie od razu sie udalo
Inna sprawa ze staram sie niczego nie doszukiwać, bo z tyloma hormonami co nam jest serwowane to chyba nie wiadomo co jest faktycznym bólem ciągnięciem a co jest efektem placeboJedna ciagnie druga nie.Jedna cos czuje inna zupelnie nic.Nie sugeruj sie jak ktos odczuwa bo organizm kazdej z nas inaczej reaguje
Mam jedynie pewność co do bolu cycków. Bolą jak nigdy
Katarzyna21st
Lekarz stwierdził że tętna nie ma, zarodek już się pojawił 4mm.Tydzien wcześniej nie było go wcale.Chyba żeby serce nie zaczęło jeszcze bić.Czasami czytałam że jest słyszalne od 8t.Pewnie podejrzewam,ze nie wytrzymam i jeszcze w nastepnym tygodniu sprawdzę,nie zaszkodzi.A tego 29 dpt nadal pęcherzyk był pusty, czy pojawił się zarodek tylko serduszka jeszcze nie było? Jeśli miałaś transfer 10 lutego to 10.03 to 28dpt. Ja bym jeszcze sprawdziła ...
Ja przy poerwszym transferze tez doszukiwalam sie objawow.A widzisz mnie cycki do tej pory nie bola.Takze kazda inaczej maInna sprawa ze staram sie niczego nie doszukiwać, bo z tyloma hormonami co nam jest serwowane to chyba nie wiadomo co jest faktycznym bólem ciągnięciem a co jest efektem placebo
Mam jedynie pewność co do bolu cycków. Bolą jak nigdy
U mnie zarodek w ogóle się nie pojawił, cały czas był pusty pęcherzyk. Dziwię się że lekarz już stwierdził że nic z tego nie będzie, ale nie chcę robić Ci złudnych nadziei, lekarz zna się lepiej.... będziesz mi chodzić po głowie zrób proszę USG w poniedziałek u innego lekarza a leki progesteron już odstawiałas?Lekarz stwierdził że tętna nie ma, zarodek już się pojawił 4mm.Tydzien wcześniej nie było go wcale.Chyba żeby serce nie zaczęło jeszcze bić.Czasami czytałam że jest słyszalne od 8t.Pewnie podejrzewam,ze nie wytrzymam i jeszcze w nastepnym tygodniu sprawdzę,nie zaszkodzi.
reklama
bazylia128
Cześć u mnie narazie bez zmian nic się nie dzieje dzisiaj ktg było bardzo ładne. Kolejny dzień do przoduCześć kobietki [emoji8] trochę mi się pospalo dzis[emoji85] ten weekend mamy bez kalendarza, nic się nie dzieje także odpoczywajcie, zbierajcie siły na przyszły tydzień [emoji8] czekamy na wiadomości od @Ananasowa93 i @bazylia128 [emoji3590]
Podziel się: