reklama
Co na priva?! Żeby inni nie zjedli?Wyślij mi przepis na priva . Mój Placek pewnie nie ruszy, ale ja chętnie
Brzmi pysznie i zdrowo a potem doszłam do czeeeekolaaaady
Aaaaa, masz mnie. Pokemonku .Co na priva?! Żeby inni nie zjedli?
@Gonia0605 dla Maliny też przepis bo mnie wyklnie
Lecę do garów
Evela.6
Fanka BB :)
Oby to był proroczy sen [emoji110][emoji8]Snilo mi się dzisiaj ze mialam pozytywna bete.
Dziewczyny dziś mój 10 dpt zrobiłam bete dla kliniki bo ja już po tej 7 dpt wiedziałam, że nic z tego nie będzie. Mam jeszcze 3 ❄( 1 blastke i 2 trzy dniowe), teraz podejdę znowu do kriotransferu. Ale tak się zastanawiam czy później, zakaldajac, ze znowu nie wyjdzie nie zrobić jakiś dodatkowych badań...Ogólnie u nas problem z nasienie, przeciwciała przeciwplemnikowe 100%. Ja mam niedoczynność tarczycy, oczywiście pod kontrolą. Z pierwszego transferu mamy córkę, miałam wtedy podane 2 zarodki trzy dniowe. I tu na koniec moje pytanie co powinnam zbadać? Chce przemyśleć wszystko, a przede wszystkim finanse.
Gonia0605
Możesz zrobić bez polewy...Co na priva?! Żeby inni nie zjedli?
Martaem1983
Jasne. Wszystko zależy od Twoijej psychiki No i oczywiście od tego czy jajo płodowe dalej nie rośnie No bo u mnie tak było i po zabiegu lekarz powiedział ze nawet jeśli czekałabym dłużej to i tak niestety skończyłoby się zabiegiem ale miejmy nadzieje ze u Ciebie absolutnie nie będzie to potrzebne i trzymam mocno kciukiJa bym wolała żeby samo się oczyściło,to byśmy szybciej mogli zacząć kolejny transfer.
Na razie póki jeszcze w miarę się czuję to czekam co będzie.Mąż powiedział żebym na razie nie panikowała, a jak będzie coś się poważnego działo to wtedy pojedziemy do szpitala.
Martaem1983
Powiem Wam ze ja przy każdym udanym transferze miałam takie dziwne uczucie w podbrzuszu jak się schylalam delikatnie. Tak jakby rozpieranie? Ciężkość ? Nie wiem jak to określić No i ciągniecie obowiązkowoHej, to będziemy testować w podobnym czasie :-) U mnie dziś 3dpt i od początku mam ciągnienie w dole brzucha ale wmawiam sobie, że to od progesteronu. Test planuję zrobić w piątek 19.03 a potem lecę na betę 22.03 (12 dpt). Wszechświecie sprzyjaj nam ! :-)
Martaem1983
Grześki cukierki są świetne mój mąż je uwielbia swoją droga czego on nie uwielbiaA powiedz ,że jeszcze kawowe Michaszki
Mamunia ma rację . A wiesz, że ja wydzielam cukierki mojej kierowniczce? To moja kumpela jest i za bardzo kocha słodycze. Przyniosła mi takie cukierki Grzeski - zajebiste są. No i jej wydzielam po dwa dziennie do kawy
reklama
Martaem1983
Bardzo dobrzeDziewczyny Zapisałam się jeszcze do swojego lekarza na wtorek jeszcze.On jest ordynatorem w szpitalu,to powinien pracować na dobrym sprzęcie i niech on to wszystko oceni.
Podziel się: