reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dziś mój 10 dpt zrobiłam bete dla kliniki bo ja już po tej 7 dpt wiedziałam, że nic z tego nie będzie. Mam jeszcze 3 ❄( 1 blastke i 2 trzy dniowe), teraz podejdę znowu do kriotransferu. Ale tak się zastanawiam czy później, zakaldajac, ze znowu nie wyjdzie nie zrobić jakiś dodatkowych badań...Ogólnie u nas problem z nasienie, przeciwciała przeciwplemnikowe 100%. Ja mam niedoczynność tarczycy, oczywiście pod kontrolą. Z pierwszego transferu mamy córkę, miałam wtedy podane 2 zarodki trzy dniowe. I tu na koniec moje pytanie co powinnam zbadać? Chce przemyśleć wszystko, a przede wszystkim finanse.

Ja bym wolała żeby samo się oczyściło,to byśmy szybciej mogli zacząć kolejny transfer.
Na razie póki jeszcze w miarę się czuję to czekam co będzie.Mąż powiedział żebym na razie nie panikowała, a jak będzie coś się poważnego działo to wtedy pojedziemy do szpitala.
Jasne. Wszystko zależy od Twoijej psychiki No i oczywiście od tego czy jajo płodowe dalej nie rośnie No bo u mnie tak było i po zabiegu lekarz powiedział ze nawet jeśli czekałabym dłużej to i tak niestety skończyłoby się zabiegiem 🙄ale miejmy nadzieje ze u Ciebie absolutnie nie będzie to potrzebne i trzymam mocno kciuki ✊😘

Hej, to będziemy testować w podobnym czasie :-) U mnie dziś 3dpt i od początku mam ciągnienie w dole brzucha ale wmawiam sobie, że to od progesteronu. Test planuję zrobić w piątek 19.03 a potem lecę na betę 22.03 (12 dpt). Wszechświecie sprzyjaj nam ! :-)
Powiem Wam ze ja przy każdym udanym transferze miałam takie dziwne uczucie w podbrzuszu jak się schylalam delikatnie. Tak jakby rozpieranie? Ciężkość ? Nie wiem jak to określić 🙂No i ciągniecie obowiązkowo 😀

A powiedz ,że jeszcze kawowe Michaszki 😋😋😋
Mamunia ma rację 😉. A wiesz, że ja wydzielam cukierki mojej kierowniczce? To moja kumpela jest i za bardzo kocha słodycze. Przyniosła mi takie cukierki Grzeski - zajebiste są. No i jej wydzielam po dwa dziennie do kawy 😜
Grześki cukierki są świetne 😂mój mąż je uwielbia 🤣swoją droga czego on nie uwielbia 🤔🤔🤔🤣🤣🤣

reklama
Do góry