reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Martaem1983 jak się czujesz? kiedy masz wizytę?
Już po😊pani dr mówi ze wszystko ok😊w jednym pęcherzyku jest pięknie pykające serduszko i zarodek ma 2,4 mm w 5+6 wiec super, drugi pęcherzyk jest za daleko od usg wiec na następnej wizycie będzie już dokładnie widać, teraz widać ze cis tam pyka 😜

reklama
Powinni,bo nie ma sensu narazac dziecka i jej denerwowac🙉
Oj z tym bywa różnie. Sama obserwowałam nie raz ktg z mega długim zapisem. Ja raz miałam zapis kilka godzin, w końcu wzięli mnie na USG sprawdzili przepływy i odesłali do łóżka. Zapis był tak długi że papier leżał na podłodze, znaczy składał się sam😂😂😂 niestety położne nie zawsze są przy zapisie i wychodzą potem głupoty. Liczę że u Bazyli właśnie tak jest i malutka jest cała i zdrowa. Jeśli będzie źle to migiem zrobią CC.

ja bym sprawdziła jeszcze raz . dla czystego sumienia
Witam
Ja dziewczyny czekam na poronienie,ale narazie nic się dzieje,żadnych plamień ani nic.Nie wiem czy nie zrobić jeszcze jednego usg u swojego lekarza.
Cały czas mam gdzieś z tyłu głowy ,ze moze jednak u mnie za wcześnie bylo zeby bylo slychac tetno plodu.Dalej mam ciążowe dolegliwości. Nie wiem czy czekać czy iść na to usg.przeczytałam w Internecie że 6 t to za wcześnie czasami żeby było słychać tętno,że czasami dopiero później jest słyszalne i sama nie wiem co zrobić.Lekarz nie kazał przyjsc pozniej czyli jakby byl pewny tego co mowi.
A wy co razdzicie ?
Ja bym zrobiła tak jak zrobiłam kiedy mnie się to przytrafiło: spakowałam się na IP i pojechałam , tam mnie zbadali i potwierdzili ze ciąża obumarła i od razu przyjęli na oddział a rano był zabieg. Ja już nie miałam siły dłużej czekać bo mnie to psychicznie rozwalało. W szpitalu b. dokładnie badają na b. dobrym sprzęcie

Ja juz z kropkiem w brzuszku 😍😍😍 piekny jest 😊

Załączniki

• 20210312_144045.jpg
    20210312_144045.jpg
    107,8 KB · Wyświetleń: 80
Po jakim czasie można podchodzić do kolejnej stymulacj po poronieniu w 8tc zakończonym zabiegiem. Wszędzie pisza że nawet do 6 miesięcy trzeba odczekac ale jak sobie pomyśle że pół roku mam czekac to aż mi sie płakać chce.

reklama
Do góry