Dziewczyny, @bazylia128 jest dalej w szpitalu i wyszło niskie tętno na ktg. Mają ją cały czas monitorować. Jest bardzo zdenerwowana i się martwi o dziecko . Jej lekarz był i kazał obserwować cały czas
Trzymam mocno kciuki za @bazylia128 i Natalke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, @bazylia128 jest dalej w szpitalu i wyszło niskie tętno na ktg. Mają ją cały czas monitorować. Jest bardzo zdenerwowana i się martwi o dziecko . Jej lekarz był i kazał obserwować cały czas
Ja byłam sama nie jest potrzebnyCo sądzicie o podchodzeniu do samego transferu bez partnera? Jest to możliwe czy raczej jest on jeszcze potrzebny do podpisania jakiś papierów?
Ja zawsze sama jeździłam na transfery, a wszystkie zgody były podpisane przez męża wcześniej. Mój mąż ma zawsze problem z urlopem więc tak wyszłoCo sądzicie o podchodzeniu do samego transferu bez partnera? Jest to możliwe czy raczej jest on jeszcze potrzebny do podpisania jakiś papierów?
Na transfer jezdzilam sama bez meza.I tak by nie mogl czekac bo covidCo sądzicie o podchodzeniu do samego transferu bez partnera? Jest to możliwe czy raczej jest on jeszcze potrzebny do podpisania jakiś papierów?
Ja tez zawsze na transferze bylam sama. Maz wcześniej wszystko podpisalCo sądzicie o podchodzeniu do samego transferu bez partnera? Jest to możliwe czy raczej jest on jeszcze potrzebny do podpisania jakiś papierów?
Jeszcze nie podaliA jakiej morfologi te zarodki podali?
Czekaj czekaj, jego zgoda jest ważna do jednego transferu. Może ci się jeszcze przydaćJeszcze nie podali
Dzięki wielkie za odpowiedź w takim razie bez obaw mogę dołączyć do @Gonia0605 i pakować walizki
Pol roku,wg mojego lekarza.Po jakim czasie można podchodzić do kolejnej stymulacj po poronieniu w 8tc zakończonym zabiegiem. Wszędzie pisza że nawet do 6 miesięcy trzeba odczekac ale jak sobie pomyśle że pół roku mam czekac to aż mi sie płakać chce.