reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Martaem1983 jak się czujesz? kiedy masz wizytę?
Już po😊pani dr mówi ze wszystko ok😊w jednym pęcherzyku jest pięknie pykające serduszko i zarodek ma 2,4 mm w 5+6 wiec super, drugi pęcherzyk jest za daleko od usg wiec na następnej wizycie będzie już dokładnie widać, teraz widać ze cis tam pyka 😜

reklama
Powinni,bo nie ma sensu narazac dziecka i jej denerwowac🙉
Oj z tym bywa różnie. Sama obserwowałam nie raz ktg z mega długim zapisem. Ja raz miałam zapis kilka godzin, w końcu wzięli mnie na USG sprawdzili przepływy i odesłali do łóżka. Zapis był tak długi że papier leżał na podłodze, znaczy składał się sam😂😂😂 niestety położne nie zawsze są przy zapisie i wychodzą potem głupoty. Liczę że u Bazyli właśnie tak jest i malutka jest cała i zdrowa. Jeśli będzie źle to migiem zrobią CC.

ja bym sprawdziła jeszcze raz . dla czystego sumienia
Witam
Ja dziewczyny czekam na poronienie,ale narazie nic się dzieje,żadnych plamień ani nic.Nie wiem czy nie zrobić jeszcze jednego usg u swojego lekarza.
Cały czas mam gdzieś z tyłu głowy ,ze moze jednak u mnie za wcześnie bylo zeby bylo slychac tetno plodu.Dalej mam ciążowe dolegliwości. Nie wiem czy czekać czy iść na to usg.przeczytałam w Internecie że 6 t to za wcześnie czasami żeby było słychać tętno,że czasami dopiero później jest słyszalne i sama nie wiem co zrobić.Lekarz nie kazał przyjsc pozniej czyli jakby byl pewny tego co mowi.
A wy co razdzicie ?
Ja bym zrobiła tak jak zrobiłam kiedy mnie się to przytrafiło: spakowałam się na IP i pojechałam , tam mnie zbadali i potwierdzili ze ciąża obumarła i od razu przyjęli na oddział a rano był zabieg. Ja już nie miałam siły dłużej czekać bo mnie to psychicznie rozwalało. W szpitalu b. dokładnie badają na b. dobrym sprzęcie

Ja juz z kropkiem w brzuszku 😍😍😍 piekny jest 😊

Załączniki

• 20210312_144045.jpg
    20210312_144045.jpg
    107,8 KB · Wyświetleń: 85
Po jakim czasie można podchodzić do kolejnej stymulacj po poronieniu w 8tc zakończonym zabiegiem. Wszędzie pisza że nawet do 6 miesięcy trzeba odczekac ale jak sobie pomyśle że pół roku mam czekac to aż mi sie płakać chce.

reklama
Do góry