Ja tez podejrzewam ze juz jest z NatalkaNo wlasnie," sagi rodzinnej" nie ma do czytania
reklama
Bardzo ładnie :-)Dzwonili do mnie z kliniki wszystkie 12 zarodków się ładnie dzieli wszystkie są klasy 8 AA czyli najwyższej oby było tak dalej
Dziewczyny, @bazylia128 jest dalej w szpitalu i wyszło niskie tętno na ktg. Mają ją cały czas monitorować. Jest bardzo zdenerwowana i się martwi o dziecko . Jej lekarz był i kazał obserwować cały czas
Pchełka216
Fanka BB :)
ślemy dobre myśli @bazylia128 . Trzymajcie się dziewczyny, kto jak nie Wy.Dziewczyny, @bazylia128 jest dalej w szpitalu i wyszło niskie tętno na ktg. Mają ją cały czas monitorować. Jest bardzo zdenerwowana i się martwi o dziecko . Jej lekarz był i kazał obserwować cały czas
Witam
Ja dziewczyny czekam na poronienie,ale narazie nic się dzieje,żadnych plamień ani nic.Nie wiem czy nie zrobić jeszcze jednego usg u swojego lekarza.
Cały czas mam gdzieś z tyłu głowy ,ze moze jednak u mnie za wcześnie bylo zeby bylo slychac tetno plodu.Dalej mam ciążowe dolegliwości. Nie wiem czy czekać czy iść na to usg.przeczytałam w Internecie że 6 t to za wcześnie czasami żeby było słychać tętno,że czasami dopiero później jest słyszalne i sama nie wiem co zrobić.Lekarz nie kazał przyjsc pozniej czyli jakby byl pewny tego co mowi.
A wy co razdzicie ?
ja bym sprawdziła jeszcze raz . dla czystego sumienia .
Przekaz jej ze my tu wszystkie o niej cieplo myslimy i trzymamy kciuki za nia i Natalke.Dziewczyny, @bazylia128 jest dalej w szpitalu i wyszło niskie tętno na ktg. Mają ją cały czas monitorować. Jest bardzo zdenerwowana i się martwi o dziecko . Jej lekarz był i kazał obserwować cały czas
reklama
Napisałam że się bardzo martwiciePrzekaz jej ze my tu wszystkie o niej cieplo myslimy i trzymamy kciuki za nia i Natalke.
Podziel się: