reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, @bazylia128 jest dalej w szpitalu i wyszło niskie tętno na ktg. Mają ją cały czas monitorować. Jest bardzo zdenerwowana i się martwi o dziecko 😔. Jej lekarz był i kazał obserwować cały czas
ślemy dobre myśli @bazylia128 . Trzymajcie się dziewczyny, kto jak nie Wy. ❤️ ✊

Witam
Ja dziewczyny czekam na poronienie,ale narazie nic się dzieje,żadnych plamień ani nic.Nie wiem czy nie zrobić jeszcze jednego usg u swojego lekarza.
Cały czas mam gdzieś z tyłu głowy ,ze moze jednak u mnie za wcześnie bylo zeby bylo slychac tetno plodu.Dalej mam ciążowe dolegliwości. Nie wiem czy czekać czy iść na to usg.przeczytałam w Internecie że 6 t to za wcześnie czasami żeby było słychać tętno,że czasami dopiero później jest słyszalne i sama nie wiem co zrobić.Lekarz nie kazał przyjsc pozniej czyli jakby byl pewny tego co mowi.
A wy co razdzicie ?

ja bym sprawdziła jeszcze raz . dla czystego sumienia .

Dziewczyny, @bazylia128 jest dalej w szpitalu i wyszło niskie tętno na ktg. Mają ją cały czas monitorować. Jest bardzo zdenerwowana i się martwi o dziecko 😔. Jej lekarz był i kazał obserwować cały czas
Przekaz jej ze my tu wszystkie o niej cieplo myslimy i trzymamy kciuki za nia i Natalke.😘

reklama
Do góry