Martaem1983
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy któraś w Was miała na początku plamienie/ brudzenie? Właśnie zauważyłam b delikatne podczas wizyty w toalecie. Dzisiaj jest 7 dpt. No i oczywiście jestem przerażona.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam plamienia tak od 20 dpt przez kilka tygodni. Wszystko było ok.Dziewczyny, czy któraś w Was miała na początku plamienie/ brudzenie? Właśnie zauważyłam b delikatne podczas wizyty w toalecie. Dzisiaj jest 7 dpt. No i oczywiście jestem przerażona.
A bolał Cię przy tym brzuch jak na okres?Miałam plamienia tak od 20 dpt przez kilka tygodni. Wszystko było ok.
Nie są, ja jestem już po kursie on line - który byl bardzo przydatny, a w marcu zaczynam stacjonarną szkołę rodzenia.Najgorsze że nawet szkoły porodowe zamknięte
@Pchełka216 co robisz i gdzie jestes? Mialas jakis orgazm dzisiaj albo moze jakis mily sen nocny? Ja jade dzisiaj znowu na plukanie brrrrr
Nie, raczej nic nie bolało, może delikatnie ale nie był to coś dokuczliwego.A bolał Cię przy tym brzuch jak na okres?
Na pewno dacie radę, nie ma innej opcji. Wiadomo, będzie zdecydowanie trudniej, ale mało to trudności przeżyliście po drodze i daliście radę? Będzie okej, zobaczyszJa niestety nie mam absolutnie żadnego doświadczenia z dziećmi, moj mąż tak samo , bez pomocy będzie nam pewnie ciężko no ale musimy jakoś sobie poradzic...
Ok, dzięki za informację. Mnie właśnie boli trochę natomiast w klinice mówią, że nie ma się co przejmować bo to się zdarza dość często w 1 trymestrze.Nie, raczej nic nie bolało, może delikatnie ale nie był to coś dokuczliwego.
Trzymam kciuki za WasDziewczynki melduje się po transferze na USG widziałam kruszynki jak lecą do mamusi ❤❤
Jeden ma 4aa, a drugi nie wiem czy dobrze rozumiem z tej rozpiski M2
Dziekujemy ❤Trzymam kciuki za Was