reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, czy któraś w Was miała na początku plamienie/ brudzenie? Właśnie zauważyłam b delikatne podczas wizyty w toalecie. Dzisiaj jest 7 dpt. No i oczywiście jestem przerażona.
Ja miałam, ale chyba trochę później, ale brązowe, u Ciebie to czerwone czy brązowe?
A różne bóle, kucia i inne ciągnięcia też mogą być normalne.

reklama
Screenshot_20210224-171526_Gallery.jpgScreenshot_20210224-171513_Gallery.jpg
Witamy się. U nas dziś 20+3 polowkowe ,moja Wiktoria waży 383 g cała i zdrowa.
Moja mama przyleci do nas w kwietniu I będzie czekać do narodzin wnuczki .

Ok,ok wierze😊
Tyle ze faktycznie przy wysokim amh powinno sie wolno stymulowac,zeby lepsze wyniki osiagnac,czy to sie rowniez zmienilo ?🤣🤣
Ja mam Ahm raczej średnie chyba ,nie pamiętam teraz dokladnie ale Endometrioza 4 st i nie mam pół jajnika.....
A czy się zmieniło hmmmmmm zależy jak lekarz to widzi 🤣

Ostatnia edycja:
reklama
Moja Babcia właśnie przechodzi corone [emoji17] Nie powiem co dzieje sie w mojej glowie i sercu... Zwlaszcza jak na teleporadzie o jakiejs tepej suki zwanej lekarka uslyszlala: ma pani 80lat, trzeba byc gotowym na smierc...

A moi rodzice sa mlodzi, ale jednak nie chce ich narażać. Pomiajac juz, ze poki co lotow nie ma...
Moj dziadek zmarl na to :( mial 89 lat. I tez jak rozmawialam z lekarzem to mi powiedział, ze ma swoje lata i trzeba się spodziewac najgorszego... kurde, to jest Twoj bliski a nie jakas tam rzecz. Chcesz, zeby zyli wszyscy dlugo a nie zeby byli traktowani wg statystyk "Starszy wiec nie trzeba sie przejmowac".
Niestety nie przezyl ich "leczenia" :(

Do góry