reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, czy któraś w Was miała na początku plamienie/ brudzenie? Właśnie zauważyłam b delikatne podczas wizyty w toalecie. Dzisiaj jest 7 dpt. No i oczywiście jestem przerażona.
Ja miałam, ale chyba trochę później, ale brązowe, u Ciebie to czerwone czy brązowe?
A różne bóle, kucia i inne ciągnięcia też mogą być normalne.

reklama
Screenshot_20210224-171526_Gallery.jpgScreenshot_20210224-171513_Gallery.jpg
Witamy się. U nas dziś 20+3 polowkowe ,moja Wiktoria waży 383 g cała i zdrowa.
Moja mama przyleci do nas w kwietniu I będzie czekać do narodzin wnuczki .

Ok,ok wierze😊
Tyle ze faktycznie przy wysokim amh powinno sie wolno stymulowac,zeby lepsze wyniki osiagnac,czy to sie rowniez zmienilo ?🤣🤣
Ja mam Ahm raczej średnie chyba ,nie pamiętam teraz dokladnie ale Endometrioza 4 st i nie mam pół jajnika.....
A czy się zmieniło hmmmmmm zależy jak lekarz to widzi 🤣

Ostatnia edycja:
reklama
Moja Babcia właśnie przechodzi corone [emoji17] Nie powiem co dzieje sie w mojej glowie i sercu... Zwlaszcza jak na teleporadzie o jakiejs tepej suki zwanej lekarka uslyszlala: ma pani 80lat, trzeba byc gotowym na smierc...

A moi rodzice sa mlodzi, ale jednak nie chce ich narażać. Pomiajac juz, ze poki co lotow nie ma...
Moj dziadek zmarl na to :( mial 89 lat. I tez jak rozmawialam z lekarzem to mi powiedział, ze ma swoje lata i trzeba się spodziewac najgorszego... kurde, to jest Twoj bliski a nie jakas tam rzecz. Chcesz, zeby zyli wszyscy dlugo a nie zeby byli traktowani wg statystyk "Starszy wiec nie trzeba sie przejmowac".
Niestety nie przezyl ich "leczenia" :(

Do góry