Tylko?!O rany zazdraszczamMojego brzucha to jak naloze kurtke to nie widac i nikt by mnie nigdzie nie przepuscilDzis u mnie dokladnie 24 tydzienA dziękuję też mi się podoba brzuchol można wszędzie bez kolejki
Obecnie jestem ok. 0.5 kg na +
reklama
Martaem1983
Fanka BB :)
No u mnie już po ptakach. Miałam czerwone krwawienie ze skrzepami. Już odstawiam lekiJa miałam, ale chyba trochę później, ale brązowe, u Ciebie to czerwone czy brązowe?
A różne bóle, kucia i inne ciągnięcia też mogą być normalne.
Skrzepy, czy galaretka jakby? Bo mnie dziewczyny też w tym uświadomiły trochę.No u mnie już po ptakach. Miałam czerwone krwawienie ze skrzepami. Już odstawiam leki
motylek24
Oszalałaś z tym odstawieniem leków. Absolutnie nie wolno tego robić bez badania poziomu bety. Jeśli masz heparynę możesz dziś nie brać ale wszystkie inne leki weź.No u mnie już po ptakach. Miałam czerwone krwawienie ze skrzepami. Już odstawiam leki
Gonia0605
Odoczywaj... Niech zapuszczają korzonkiDziewczynki melduje się po transferze na USG widziałam kruszynki jak lecą do mamusi ❤❤
Jeden ma 4aa, a drugi nie wiem czy dobrze rozumiem z tej rozpiski M2
Gonia0605
Ale cudnie że tak szybko startujeszDziołchy, mam już terminy szczepień na wściekliźnę
@Evela.6 wpiszesz mnie tam do kalendarza .
9.03. - I szczepienie limfocytami
30.03. II szczepienie
Mój mąż ma być na czczo a jedziemy tam ok 5 godzin - padnie mi trupem w aucie
Evela.6
Na czczo to chyba 6 h bez jedzenia i picia więc śmiało niech coś zje przed wyjazdem co by Ci chłop nie padł po drodze [emoji6] [emoji6]Dziołchy, mam już terminy szczepień na wściekliźnę[emoji12][emoji4][emoji4]
@Evela.6 wpiszesz mnie tam do kalendarza [emoji4].
9.03. - I szczepienie limfocytami
30.03. II szczepienie
Mój mąż ma być na czczo a jedziemy tam ok 5 godzin - padnie mi trupem w aucie [emoji33]
Nic nie odstawiaj . Tu były takie przypadki że skały srały i było dobrze. Przepraszam za określenie. Zrób betęNo u mnie już po ptakach. Miałam czerwone krwawienie ze skrzepami. Już odstawiam leki
reklama
Gonia0605
Na pewno chcesz odstawić leki bez badań i konsultacji z lekarzem? Nie rób tego, idź jutro na badanie krwi..No u mnie już po ptakach. Miałam czerwone krwawienie ze skrzepami. Już odstawiam leki
Podziel się: