Wynik nie zaskoczył, beta 0,2
Bardzo mi przykro kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wynik nie zaskoczył, beta 0,2
Z czym przyszło nam się mierzyć... nigdy w życiu bym na to nie wpadła, że tak będzie.Mój mąż też nie chciał dawstwa... Bo nie przeszedłby świadomości że dziecko nie jest jego.
Majac siebie macie wiele. Jeśli potraficie w tym znaleźć szczęście to wspaniale. A kto wie co w tej ostatniej sierotce tkwi...
Z całego serca życzę Ci powodzenia, w każdej decyzji!!!
Każda z nas marzyła o bajkowym życiu... Albo takim zwykłym, toczącym się normalnym torem... Małżeństwo, praca, dom, dzieci... Ze mnie los zakpil...Z czym przyszło nam się mierzyć... nigdy w życiu bym na to nie wpadła, że tak będzie.
Goniu tak bardzo bym chciala zeby sie udalo !!!!! Wiem ze bardzo tego potrzebujeszKażda z nas marzyła o bajkowym życiu... Albo takim zwykłym, toczącym się normalnym torem... Małżeństwo, praca, dom, dzieci... Ze mnie los zakpil...
Z drugiej strony, może nie potrafimy docenić szczęścia jakie mamy..?
Trudne tematy..
Zawsze marzyłam, o byciu mamą, właściwie to byłam przekonana, że tak będzie, bo czemu nie. Srogo się zawiodłam, nie każdemu jest to dane, a najszczodrzej dane tym, którzy maja to w d... przepraszam, ale dziś ja też mam wyj*bane i piszę bez cenzury.Każda z nas marzyła o bajkowym życiu... Albo takim zwykłym, toczącym się normalnym torem... Małżeństwo, praca, dom, dzieci... Ze mnie los zakpil...
Z drugiej strony, może nie potrafimy docenić szczęścia jakie mamy..?
Trudne tematy..
Nie pokrywa się bo miałam wczesną punkcję i wczesny transfer. Lekarka mówi że ciąża jest starsza o 2 dni. Tak też ustawilam w aplikacji. A w karcie ciąży i tak mi wpisali od daty ostatniej miesiączki Nie rozumiem tego ale to chyba nie ma dzisiaj większego znaczeniaCudownie! Jak ja lubię takie informacje a jak Ci się ten termin pokrywa z terminem z aplikacji? Mi mówi, że 01.10 więc zaraz po Tobie
Ja akurat walentynek świętować nie będę, ale masz rację... Dziewczyny, postarajcie się znaleźć jakieś światełko radości i skupcie się na nim... Miłego wieczoru i weekenduKochane wiem, że niektóre z NAS cierpią... ale dajmy jeszcze sobie czas. Jakos tak ponuro się zrobiło w ten piątkowy wieczór a Walentynki już za pasem! Mamy wspaniałych mężów - nie zapominajmy o tym jakieś winko kupione na jutrzejszy wieczór we dwoje? Jakaś dobra szama, wspólny film... Nie traćmy fajnych chwil w swoim życiu na fiksowaniu się na jednym. Starajmy się żyć 'dobrze' nie ma co sie załamywać!!! Życie mamy jedno pamiętajcie. A teraz do roboty Zaplanujmy fajnie te nasze święto miłości
Zobacz załącznik 1237720
Wszystko możesz..! To Twój dzień i wieczórZawsze marzyłam, o byciu mamą, właściwie to byłam przekonana, że tak będzie, bo czemu nie. Srogo się zawiodłam, nie każdemu jest to dane, a najszczodrzej dane tym, którzy maja to w d... przepraszam, ale dziś ja też mam wyj*bane i piszę bez cenzury.
Wypiłam cydr, mogę!
My bedziemy ogladac NOWINY ZE SWIATA (netflix)- ktos cos poleca?Kochane wiem, że niektóre z NAS cierpią... ale dajmy jeszcze sobie czas. Jakos tak ponuro się zrobiło w ten piątkowy wieczór a Walentynki już za pasem! Mamy wspaniałych mężów - nie zapominajmy o tym jakieś winko kupione na jutrzejszy wieczór we dwoje? Jakaś dobra szama, wspólny film... Nie traćmy fajnych chwil w swoim życiu na fiksowaniu się na jednym. Starajmy się żyć 'dobrze' nie ma co sie załamywać!!! Życie mamy jedno pamiętajcie. A teraz do roboty Zaplanujmy fajnie te nasze święto miłości
Zobacz załącznik 1237720