reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój mąż też nie chciał dawstwa... Bo nie przeszedłby świadomości że dziecko nie jest jego.
Majac siebie macie wiele. Jeśli potraficie w tym znaleźć szczęście to wspaniale. A kto wie co w tej ostatniej sierotce tkwi...
Z całego serca życzę Ci powodzenia, w każdej decyzji!!! ❤️
Z czym przyszło nam się mierzyć... nigdy w życiu bym na to nie wpadła, że tak będzie.

Z czym przyszło nam się mierzyć... nigdy w życiu bym na to nie wpadła, że tak będzie.
Każda z nas marzyła o bajkowym życiu... Albo takim zwykłym, toczącym się normalnym torem... Małżeństwo, praca, dom, dzieci... Ze mnie los zakpil... 😢
Z drugiej strony, może nie potrafimy docenić szczęścia jakie mamy..?
Trudne tematy.. 🙁

Każda z nas marzyła o bajkowym życiu... Albo takim zwykłym, toczącym się normalnym torem... Małżeństwo, praca, dom, dzieci... Ze mnie los zakpil... 😢
Trudne tematy.. 🙁
Goniu tak bardzo bym chciala zeby sie udalo !!!!! Wiem ze bardzo tego potrzebujesz ;)

Kochane wiem, że niektóre z NAS cierpią... ale dajmy jeszcze sobie czas. Jakos tak ponuro się zrobiło w ten piątkowy wieczór a Walentynki już za pasem! Mamy wspaniałych mężów - nie zapominajmy o tym :) jakieś winko kupione na jutrzejszy wieczór we dwoje? Jakaś dobra szama, wspólny film... Nie traćmy fajnych chwil w swoim życiu na fiksowaniu się na jednym. Starajmy się żyć 'dobrze' nie ma co sie załamywać!!! Życie mamy jedno pamiętajcie. A teraz do roboty :D Zaplanujmy fajnie te nasze święto miłości 🥰😜🤔👉👌💋🤭🤭🥳;)
walentynki_2020_news.png

Trudne tematy.. 🙁
Zawsze marzyłam, o byciu mamą, właściwie to byłam przekonana, że tak będzie, bo czemu nie. Srogo się zawiodłam, nie każdemu jest to dane, a najszczodrzej dane tym, którzy maja to w d... przepraszam, ale dziś ja też mam wyj*bane i piszę bez cenzury.
Wypiłam cydr, mogę!

Cudownie! Jak ja lubię takie informacje ❤️ a jak Ci się ten termin pokrywa z terminem z aplikacji? Mi mówi, że 01.10 więc zaraz po Tobie 🙃
Nie pokrywa się bo miałam wczesną punkcję i wczesny transfer. Lekarka mówi że ciąża jest starsza o 2 dni. Tak też ustawilam w aplikacji. A w karcie ciąży i tak mi wpisali od daty ostatniej miesiączki🤔 Nie rozumiem tego ale to chyba nie ma dzisiaj większego znaczenia😉

Kochane wiem, że niektóre z NAS cierpią... ale dajmy jeszcze sobie czas. Jakos tak ponuro się zrobiło w ten piątkowy wieczór a Walentynki już za pasem! Mamy wspaniałych mężów - nie zapominajmy o tym :) jakieś winko kupione na jutrzejszy wieczór we dwoje? Jakaś dobra szama, wspólny film... Nie traćmy fajnych chwil w swoim życiu na fiksowaniu się na jednym. Starajmy się żyć 'dobrze' nie ma co sie załamywać!!! Życie mamy jedno pamiętajcie. A teraz do roboty :D Zaplanujmy fajnie te nasze święto miłości 🥰😜🤔👉👌💋🤭🤭🥳;)
Zobacz załącznik 1237720
Ja akurat walentynek świętować nie będę, ale masz rację...😘 Dziewczyny, postarajcie się znaleźć jakieś światełko radości i skupcie się na nim... Miłego wieczoru i weekendu 😊

Zawsze marzyłam, o byciu mamą, właściwie to byłam przekonana, że tak będzie, bo czemu nie. Srogo się zawiodłam, nie każdemu jest to dane, a najszczodrzej dane tym, którzy maja to w d... przepraszam, ale dziś ja też mam wyj*bane i piszę bez cenzury.
Wypiłam cydr, mogę!
Wszystko możesz..! To Twój dzień i wieczór 😚 🍹🍻🥂🍾🍾🍺🍺🍷🍷🍷🍷

reklama
Zobacz załącznik 1237720
My bedziemy ogladac NOWINY ZE SWIATA (netflix)- ktos cos poleca?

Ostatnia edycja:
Do góry