reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wgl dziewczyny muszę Wam coś opowiedzieć - moze się pośmiejecie z wariatki xd
dzisiaj taka zestresowana jechałam do tego genetyka, że jak tankowałam auto to zapomniałam, że tą dysze wkłada się głęboko do baku... i włozyłam tak z 2 cm i powoli pulsacyjnie lałam bo mówie w myślach: ' kuwa coś nie chce przyjmować tego paliwa' :D i tak wlałam 2 litry, koło całe oblane, kałuża sie zaczyna robić coraz większa mówię coś jest nie tak, jakiś chłop śmieje sie z auta, mowie kurde chyba nic nie zepsuje jak wcisne mocniej i to był strzał w 10 bo tak trzeba bylo zrobic od razu xd dobra nalałam, zapłaciłam - jadę dalej... cała się trzesłam robiłam sobie jakies wyrzuty, że nawet zatankować nie umiem po czym chciałam przyspieszyć, wyprzedziłam L-kę i przed rondem wpadłam w poślizg.... na rondo wjechałam bokiem i przez całe rondo bokiem aż do wylotu, kuwa jakie ja manewry kierownicą robiłam to głowa mała xD już czułam w kościach kłótnie bo myślałam, że przyhacze o barierki ale jakoś wykierunkowałam... plus tego ślizgu był taki, że kursant w L-ce pewnie od instruktora dostał lekcje jak nie wjeżdżać podczas zimy na rondo....
heheheheh dobra jestes ;) Ja kiedy na rondo pod prad pojechalam o_O:p👍

reklama
A za mną chodzi pizza... Wieki nie jadłam... Ciągle tylko dietka i dietka... Także pewnie hytrus jutro zamówi, bo chłop to mi proponował walentynkowy obiad z piersi kurczaka i gotowym sosem, którego nie cierpie 😅😅😅
U nas bez filmu bo mamy małe laptopy hahaha !

Eh te chłopy ! Co oni przylecieli kometą z jakiejś odległej planety?? Pewnie z Saturna bo on ma tę obręcz dookoła, rozpędzili się na niej rakietą - wiecei te męskie zabawy - i tak wylądowali na Ziemi o! I teraz mamy takich mężczyzn o !
Wiem coś o diecie, nawet pączki miałam dietetyczne haha, ale picka mniam, sama bym zjadła, już dziś prawie zamowilismy ale zrobiłam następny fit obiad tylko dla mojego z frytami z oleju xd
Twoja teoria może mieć prawo bytu, bo z naszej planety to ONI na bank nie są :D

Zawsze marzyłam, o byciu mamą, właściwie to byłam przekonana, że tak będzie, bo czemu nie. Srogo się zawiodłam, nie każdemu jest to dane, a najszczodrzej dane tym, którzy maja to w d... przepraszam, ale dziś ja też mam wyj*bane i piszę bez cenzury.
Wypiłam cydr, mogę!
A ja likierek 😎. I szumi skubany w głowie 😎

Wgl dziewczyny muszę Wam coś opowiedzieć - moze się pośmiejecie z wariatki xd
dzisiaj taka zestresowana jechałam do tego genetyka, że jak tankowałam auto to zapomniałam, że tą dysze wkłada się głęboko do baku... i włozyłam tak z 2 cm i powoli pulsacyjnie lałam bo mówie w myślach: ' kuwa coś nie chce przyjmować tego paliwa' :D i tak wlałam 2 litry, koło całe oblane, kałuża sie zaczyna robić coraz większa mówię coś jest nie tak, jakiś chłop śmieje sie z auta, mowie kurde chyba nic nie zepsuje jak wcisne mocniej i to był strzał w 10 bo tak trzeba bylo zrobic od razu xd dobra nalałam, zapłaciłam - jadę dalej... cała się trzesłam robiłam sobie jakies wyrzuty, że nawet zatankować nie umiem po czym chciałam przyspieszyć, wyprzedziłam L-kę i przed rondem wpadłam w poślizg.... na rondo wjechałam bokiem i przez całe rondo bokiem aż do wylotu, kuwa jakie ja manewry kierownicą robiłam to głowa mała xD już czułam w kościach kłótnie bo myślałam, że przyhacze o barierki ale jakoś wykierunkowałam... plus tego ślizgu był taki, że kursant w L-ce pewnie od instruktora dostał lekcje jak nie wjeżdżać podczas zimy na rondo.... 🤔 🤣🤣
Kuwa, normalnie Kubica w Tobie siedzi 🤣
Ja dziś sama tankowałam bo z mężem dalej spina. I chyba z 10raxy patrzalam czy dobre paliwo tankuję 😜. Wyjechałam ze stacji cała spocona 🤣
To jego fucha jest

Czy mogę prosić o polecenie kliniki w Czechach. W Polsce miałam już dwa nieudane podejścia. Szukam teraz kliniki w Czechach. Może któraś z Was przeszła tam zabieg in vitro i może mi doradzić klinikę i opisać jak to wygląda. Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Napisz do mnie na priv,czego szukasz,chcesz na swoich komorkach,AZ,KD? Kliniki bardziej przy granicy?cos pokombinujemy🙃

reklama
Kuwa, normalnie Kubica w Tobie siedzi 🤣
Ja dziś sama tankowałam bo z mężem dalej spina. I chyba z 10raxy patrzalam czy dobre paliwo tankuję 😜. Wyjechałam ze stacji cała spocona 🤣
To jego fucha jest

Hahaha kierowca bombowca :D wiesz, ze ja tez sie boje nalać czego innego, jakis taki dziwny strach :D

no moj tez raczej mi tankuje ale dzis nie bylo wyjscia :D

Do góry