reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wynik nie zaskoczył, beta 0,2
😢😢😢😢😢
Może w marcu uda się podejść do transferu ostatniego, dwudniowego zarodka(O ile się prawidłowo rozmrozi). Plan B jest taki, że na ten moment to koniec z in vitro.
Będę bezdzietną lambadziarą i jak pozwola to założę temat "kto po in vitro-bezdzietne lambadziary"
Ja dołączę do Ciebie pierwsza... Albo założę sama, a Ty dołączysz...

Nie mamy uprawnień, jesteśmy za krótko małżeństwem i za starzy, chyba nastolatek tylko by wchodził w grę, jeśli już.
Podobno staż można trochę nagiąć, jeśli w związku jesteście dłużej.
Albo AZ, sprawdz sobie immunologię i do dzieła, taka opcja jest tańsza niż komórki dawcy.

Ale to później, został jeszcze przecież jeden zarodek.

Podobno staż można trochę nagiąć, jeśli w związku jesteście dłużej.
Albo AZ, sprawdz sobie immunologię i do dzieła, taka opcja jest tańsza niż komórki dawcy.

Ale to później, został jeszcze przecież jeden zarodek.
jesteśmy już długo razem, ale w nieformalnym mamy dłuższy staż...
Co do AZ mój mąż absolutnie jest na nie, nawet na AK. Ja tez nie naciskam, bo sama nie jestem przekonana.

Eh... Wszystko pod górę... No nic, nie martw się na zapas. Jeden zarodek = jedna szansa. Potem będziemy się martwić... ✊✊✊
Wiesz, na tę chwilę to patrzę na to w kategoriach, ok. mam jeszcze jeden zarodek. Wiadomo, że słabiuteńki i może to będzie dla niektórych kontrowersyjne, ale nie widzę, nie czuje w nim szansy i chcę jak najszybciej zrobić ten transfer, żeby się uwolnić...ale też żeby nie trzymać się tej wątłej nadziei...

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem ile to wg Ciebie poczatek, ale ja od 8 miesiecy nie przespalam 2h ciagiem wiec coz... Jak dla mnie kp jest mocno przereklamowane.
Rozumiem że dotarłaś do etapu wiecznego niedospania. U mnie zaczało się mega zmęczenie tak w okolicach 12 miesiąca karmienia, no byłam już na krawędzi szaleństwa😂

Do góry